Απάντηση Παπαπέτρου σε Αγραβάνη: Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο

Για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του αναφέρθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που δεν παρέλειψε να απαντήσει και στα σχόλια του πρώην συμπαίκτη του Δημήτρη Αγραβάνη.

Για την ακρίβεια, απαντώντας στην προ ημερών συνέντευξη του φόργουορντ του Ολυμπιακού, αναφορικά με μη αντρίκεια συμπεριφορά, ο 24χρονος πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού

έκανε λόγο για διαφορετικές αρχές, ενώ επεσήμανε πως ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο.

«Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε από εδώ και να απαντάμε ο ένας στον άλλο. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ και όχι να μιλάμε. Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο. Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή, εγώ έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές», ήταν τα λόγια του.

Εν συνεχεία, στις δηλώσεις του ο άσος του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Μακάρι να έχουμε μια σεζόν με υγεία. Είμαστε υπερπλήρεις απ’ όλες τις πλευρές και μακάρι να δώσουμε τα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πώς βίωσε τη μεταπήδηση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι κάτι διαφορετικό σαν συναίσθημα. Όλα πια ανήκουν στο παρελθόν. Πήρα μια απόφαση από μόνος μου και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Είναι νωρίς να μιλάμε γι αυτό. Θέλουμε να διεκδικήσουμε και τους 3 τίτλους. Είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Στα χαρτιά είμαστε πλήρεις».

Για τη νέα σεζόν: «Είναι μεγάλη πρόκληση η σεζόν. Η μεταπήδηση ήταν σημαντική, αλλά νιώθω έτοιμος και έχω την εμπειρία να για να σταθώ σε υψηλό επίπεδο».

Για τον Κώστα Παπανικολάου: «Φίλοι είμαστε εννοείται αυτό και δεν αλλάζουν αυτά. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτό από τη μία στιγμή στην άλλη.΄Όταν μπαίνουμε στο παρκέ ο καθένας θα παίζει για την δική του ομάδα και δεν υπάρχουν φιλίες. Αλλά αν αύριο – μεθαύριο παντρευτεί ο Κώστας δεν θα μιλήσουμε;».

Για τους προσωπικούς στόχους του: «Να διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους. Θέλουμε να κερδίσουμε το μάξιμουμ. Θέλουμε και τους τρεις τίτλους και μακάρι να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε».

Απάντηση… Scarface από τον Αγραβάνη στον Παπαπέτρου

Λίγη ώρα αργότερα ο Αγραβάνης «ξαναχτύπησε», μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με ένα μήνυμα από την ταινία «Scarface», το οποίο ανέφερε πως «Κάθε σκύλος έχει τη δική του μέρα».

Στην ουσία είναι ένας ιδιωματισμός των Αμερικανών που αναφέρεται σε κάποιον χαμηλού επιπέδου, κάποιον άτυχο ή κάποιον που δεν… το ‘χει γενικά και ότι κάποια στιγμή θα έχει και τη καλή του μέρα, τη δόξα του..

Keywords
Τυχαία Θέματα