Στο στόχαστρο της Τουρκίας ο Μακρόν – «Είναι ανήθικος και ανίκανος» (video)

Ευθεία επίθεση στον Εμανουέλ Μακρόν, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑKP Ομέρ Τσελίκ, απατώντας στα όσα είπε ο γάλλος πρόεδρος από την Κορσική, λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Μακρόν οδεύει σε αποτυχίες. Στη Συρία με το PKK, στη Λιβύη με τον Χαφτάρ στην ανατολική Μεσόγειο με την Ελλάδα. Ο Μακρόν να ξέρει πως ο Τούρκος πρόεδρος είναι η ίδια η

Τουρκία. Αυτοί που λένε άλλο ο τουρκικός λαός κι άλλο ο Ερντογάν θα πάρουν την ιστορική απάντηση και στο ζήτημα αυτό. Αυτό είναι ένα ανήθικο παιχνίδι των αποικιοκρατών. Για να εκμεταλλευτούν τους λαούς τους κάνουν μια ψεύτικη επίδειξη αγάπης και στοχεύουν τους πατριώτες ηγέτες. Είναι τιμή μας, ο αποικιοκρατικός νους, να στοχοποιεί τον πρόεδρο μας», είπε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας ΑKP Ομέρ Τσελίκ.

Ο Εμανουέλ Μακρόν έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Άγκυρα, λέγοντας: «Είμαστε αλληλέγγυοι με την Ελλάδα. Η Τουρκία δεν είναι πλέον εταίρος στην ανατολική Μεσόγειο».

Ο Εμανουέλ Μακρόν αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον τούρκο πρόεδρος να βάζει πρόσφατα τις «φωνές» τόσο στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, όσο και στην Άγκελα Μέρκελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα