Μύδροι Ραγκούση για την καταστροφή στη Μόρια: Ο εμπρηστικός μηχανισμός είναι η πολιτική Μητσοτάκη (video)

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προσφυγικό με «φόντο» την καταστροφική πυρκαγιά στη Μόρια, εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης στη Βουλή.

Αναλυτικότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι η εικόνα που υπάρχει από χθες στη Μόρια,

«δεν είναι Ελλάδα», υπογραμμίζοντας ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός είναι η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα στη Μόρια, πρόκειται για μια προδιαγεγραμμένη-και παρά τις προειδοποιήσεις μας-εντελώς αδικαιολόγητη εξέλιξη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι συνεπάγεται και βαρύτατες πολιτικές ευθύνες. Πέρυσι τον Ιούλιο του 2019 ο σημερινός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν αυτός που επισκεπτόμενος τη Μόρια δήλωσε στο πανελλήνιο την ευαρέσκεια του και την ικανοποίηση του για την κατάσταση στην οποία βρήκε τη συγκεκριμένη δομή. Αλλά χθες η Μόρια έγινε παρανάλωμα του πυρός», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ραγκούσης, προσθέτοντας τα εξής:

«13.000 άνθρωποι βρίσκονται στους δρόμους δημιουργώντας μια σειρά από εικόνες που μας κάνουν να ντρεπόμαστε για λογαριασμό της κυβέρνησης του κ. Μητσοτακη όμως. Όχι βεβαίως για λογαριασμό του ελληνικού λαού».

«Γιατί αυτή είναι η εικόνα που υπάρχει από χθες στη Μόρια, στη Λέσβο, με 13.000 ανθρώπους στους δρόμους, δεν είναι Ελλάδα.

Και το γεγονός ότι η μόρια κατακάηκε είναι πράγματι αποτέλεσμα εμπρησμού ,αλλά αυτός ο εμπρηστικός μηχανισμός είναι ένας, η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη», ανέφερε.

Το σχετικό βίντεο:

Από τη σημερινή παρέμβαση στη Βουλή:-Η εικόνα που υπάρχει από χθες στη Μόρια, δεν είναι Ελλάδα.-Ο εμπρηστικός…

Gepostet von Giannis Ragkousis am Donnerstag, 10. September 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα