«Όχι» στην άρση ασυλίας Πολάκη είπε η Βουλή – Με τραγούδι του Καζαντζίδη έκλεισε την ομιλία του (video)

Με μαντινάδα και ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, το οποίο ακούστηκε από το κινητό του, έκλεισε την ομιλία του ο Παύλος Πολάκης στη συζήτηση και ψήφιση της άρσης ασυλίας του μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο εκδότης και δημοσιογράφος, Γιάννης Κουρτάκης. 

Ολόκληρη η ομιλία του Παύλου Πολάκη:

Ο Π. Πολάκης κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογράφου Γ….

Gepostet von Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis am Donnerstag, 10. September 2020

Λίγη ώρα αργότερα

η Βουλή αποφάσισε ν’ απορρίψει το σχετικό αίτημα «για την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης» κατά πλειοψηφία. Συγκεκριμένα, επί 165 παρόντων βουλευτών, 80 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας, 84 τάχθηκαν κατά, ενώ ένας βουλευτής δήλωσε «παρών».

Θα μπορούσε, δηλαδή, να μιλήσει κανείς και για εσωκομματικό ζήτημα εντός της Νέας Δημοκρατίας, καθώς φαίνεται πως αρκετοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους συναδέλφους τους – και κυρίως στον Άδωνη Γεωργιάδη – που δίνουν συνεχώς τροφή στα ΜΜΕ για να βάλουν κατά του Παύλου Πολάκη.

Ο αναπληρωτής Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης ευχαρίστησε μάλιστα τους βουλευτές της πλειοψηφίας που δεν στήριξαν την άρση της ασυλίας του.

ΔΕΝ ΑΡΘΗΚΕ Η ΑΣΥΛΙΑ!!!(84 ΚΑΤΑ ,80 ΥΠΕΡ και 2 ΠΑΡΩΝ)Ειλικρινά ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!ΥΓ Ευχαριστώ αυτούς από την πλειοψηφία που πείστηκαν από αυτά που άκουσαν από μενα και δεν στήριξαν την άρση ασυλίας μου!!

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 10. September 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα