Απαλλάχθηκαν Λουτσέσκου και Ουάρντα

Χωρίς συνέπειες για τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμρ Ουάρντα θα περάσει η πειθαρχική δίωξη που είχε ασκήσει εναντίον τους ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ.

Η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας απάλλαξε, τόσο τον προπονητή του ΠΑΟΚ, για τις υβριστικές δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, όσο και τον αιγύπτιο επιθετικό του Ατρομήτου, για την υβριστική ανάρτηση σε

Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. Αναφορικά με ίδια παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και 6.000 ευρώ στην ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι ο Αμρ Ουράντα είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ενώ ο δικηγόρος του στην εκδίκαση της υπόθεσης τόνισε πως οι οπαδοί έβριζαν χυδαία τον αιγύπτιο άσο, ο οποίος εκνευρίστηκε. Συγγνώμη με υπόμνημα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ζήτησε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για την απαλλαγή Ουάρντα

Η απαλλακτική απόφαση για τον Αμρ Ουάρντα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ. Ο αιγύπτιος άσος σε ποστάρισμά του στο Instagram είχε βρίσει χυδαία τόσο τον σύλλογο, όσο και τους οπαδούς του. Εκεί που στέκονται ιδιαίτερα οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην αντίφαση που δημιουργεί η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ με τη στάση του Ατρόμητου και του κόσμου της ομάδας του Περιστερίου, που από την πρώτη στιγμή είχαν καυτηριάσει τη συμπεριφορά του Αιγύπτιου.

«Για την ίδια συμπεριφορά την οποία ο Ατρόμητος -και πολύ σωστά- θεώρησε ανάρμοστη και προσβλητική για τους φιλάθλους μας, τοποθετήθηκε δημόσια λεγοντας ότι «θα επιληφθεί με τη σοβαρότητα που αρμόζει» και έθεσε τον Ουάρντα εκτός προπονήσεων και αγώνων, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον απάλλαξε εκτιμώντας ότι δεν έκανε κάτι το επιλήψιμο. Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα περαιτέρω… Το αφήνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης» έλεγαν στην ΑΕΚ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα