«Τρέλα» στους οπαδούς της Λίβεπουλ με τον Φαν Ντάικ – Τον τίμησαν με τραγούδι σε πάρτι και στο Μόναχο

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πρόσφερε… πολλά στη Λίβερπουλ και στο Μόναχο, όπου οι «κόκκινοι» πήραν πολύ μεγάλη πρόκριση στο Champions League και ο ολλανδός άσος έγινε… τραγούδι στα χείλη των φίλων της ομάδας του στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Μετά τον αγώνα σε πάρτι του κόσμου της Λίβερπουλ, οι φίλοι της αγγλικής ομάδας, που ακολουθούν παντού την ομάδα τους, τραγούδησαν στίχους αφιερωμένους στον δυναμικό άσο, ο οποίος όχι μόνο σταμάτησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπως είχε υποσχεθεί, αλλά

σκόραρε κιόλας.

Να θυμίσουμε ότι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είχε κερδίσει τους διεθνείς Γερμανούς παίκτες της Μπάγερν Μονάχου πρόσφατα και με τις εθνικές τους ομάδες στο Nations league.

Παρόμοιες σκηνές είχαμε τις 3/2 σε συναυλία στο Δουβλίνο, όπου το εκστασιασμένο κοινό βρήκε την ευκαιρία να αφήσει για λίγο τις… ροκιές για να αποθεώσει τον ολλανδό στόπερ, τραγουδώντας: «Παρακολούθησέ τον να αμύνεται και να σκοράρει. Θα πασάρει την μπάλα με την ψυχραιμία που σου αρέσει. Είναι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Είναι ο κεντρικός μας αμυντικός, το νούμερο “4” της ομάδας μας…».

Στο Μόναχο οι φίλοι της Λίβερπουλ έστησαν, πάντως, ατέλειωτο πάρτι, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, που τραβήχτηκε εκτός των κερκίδων στην «Αλιάνζ Αρένα»:

Keywords
Τυχαία Θέματα