Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ακόμη ψάχνουν οι Αρχές τον «άνδρα με τα κοτσιδάκια»

Συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη από τις Αρχές οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης από την 33χρονη, πρώην γειτόνισσα της οικογένειάς της. Με την αστυνομία να ψάχνει ακόμα τον «άνδρα με τα κοτσιδάκια».

Η αναφορά της 10χρονης και για τρίτο πρόσωπο, για έναν αφρικανό άνδρα με τα κοτσιδάκια, που μιλούσε διαδικτυακά με την 33χρονη έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τους Αστυνομικούς, που τον αναζητούν τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως είναι

παλιός τους γνώριμος και μάλιστα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, αλλά και κάτοικος της πόλης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ερευνώντας ενδελεχώς τα λεγόμενα της 10χρονης μαθήτριας, οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπεσαν επάνω σε μια παλιά υπόθεση, τριών ετών πίσω, όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ερευνούσε ηλεκτρονικά αποτυπώματα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας μέσω της Ιντερπόλ, που είχε στείλει τα σχετικά στοιχεία.

Σημειώνεται, πως εκείνη την εποχή, η Ιντερπόλ είχε ασχοληθεί με κύκλωμα διαμοιρασμού υλικού παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη κι ένα από τα στίγματα που είχαν ανακαλύψει «έβγαινε» στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.

Μετά από έρευνες που είχαν πραγματοποιήσει, είχαν φτάσει στα ίχνη ενός Αφρικανού, οποίος διέμενε στη Θεσσαλονίκη και είχε καταθέσει, μάλιστα, αίτημα ασύλου.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε ερευνηθεί, αλλά ο υπολογιστής του είχε βρεθεί «καθαρός», εκτός από τρεις φωτογραφίες αμφιλεγόμενες, σχετικά με την ανηλικότητα των κοριτσιών που απεικονίζονταν σε διάφορες πόζες, ενώ παράλληλα είχε αποδειχθεί πως τις είχε κατεβάσει από το Ιντερνέτ.

Ο υπολογιστής του είχε ερευνηθεί και στα εργαστήρια, όπου είχαν διαπιστωθεί πλήθος κινήσεων πλήρους διαγραφής αρχείων, αλλά και επαφών με διάφορα άτομα ανά την Ευρώπη. Όμως, δεν στάθηκε δυνατό να στοιχειοθετηθεί κατηγορία σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου.

Η περιγραφή που έδωσε η 10χρονη για τον Αφρικανό, με τον οποίο συνομίλησε η απαγωγέας της, μοιάζει, όμως, με τον άνδρα που ερεύνησε πριν από περίπου τρία χρόνια η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος…

Δυστυχώς μέσα από την διερεύνηση του φορητού υπολογιστή της 33χρονης δεν στάθηκε δυνατών, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, κάποια διασταύρωση στοιχείων, καθώς είχε φροντίσει λίγο πριν την σύλληψή της να καταστρέψει το σκληρό δίσκο και μάλιστα αφού πρώτα τον έσπασε, στη συνέχεια τον βύθισε σε νερό ώστε να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που ήταν δυνατόν να βρουν οι ειδικοί των εργαστηρίων.

«Σαν να άνοιξε η Γη και να τον κάταπιε… ψάξαμε παντού και ρωτήσαμε πολύ κόσμο, κανείς δεν είδε, δεν άκουσε το παραμικρό για των άνθρωπο που ψάχναμε», δήλωσε στο «newsit.gr» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

(πληροφορίες από newsit.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα