Αναβολή στη δίκη Γιαννακόπουλου για τον… Σπανούλη

Σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, υπήρξε νέα αναβολή στη δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το περιστατικό του 2015 με τον Βασίλη Σπανούλη, μετά τα όσα είχαν γίνει το 2015 στο ΟΑΚΑ σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού

ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», η δίκη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο 7ο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών πήρε αναβολή, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ασθενής.

Διαβάστε την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Το πρωί της Δευτέρας 7/10/2019 είχε προγραμματιστεί η δίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο 7ο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τα όσα προσβλητικά και αχαρακτήριστα είχε πει εναντίον του αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη.

Η συνήγορός του προσκόμισε ιατρικό πιστοποιητικό από τον Ευαγγελισμό, σύμφωνα με το οποίο συνίστατο 2ήμερη ανάπαυση στον κατηγορούμενο.

Ήταν η έβδομη αναβολή. Μια πρώτη φορά έχει αναβληθεί λόγω απουσίας μαρτύρων και 5 φορές λόγω παρελεύσεως ωραρίου δικαστικών γραμματέων. Αρχική δικάσιμος ήταν η 23.9.2016 και νέα δικάσιμος η 13.1.2020».

Βετεράνοι Ολυμπιακού: Ευχαριστούμε Ντέιβιντ Μπλατ, στήριξη στην ομάδα

Εν τω μεταξύ, ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον Ντέιβιντ Μπλατ, που αποτέλεσε παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα απένειμε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Ντέιβιντ Μπλατ για την προσφορά του στον σύλλογο, κατά τη θητεία του στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. Αποχαιρετούμε έναν “gentleman” του παγκόσμιου μπάσκετ και του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας «Καλή Επιτυχία» στο επόμενο κεφάλαιο της προπονητικής του καριέρας.

Παράλληλα, ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού δηλώνει την αμέριστη στήριξή του στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και στους αθλητές της ομάδας μας.

Καλούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να συμπαρασταθούν στην ομάδα αρχής γενομένης απέναντι στη Βαλένθια, την Παρασκευή (11/10, 21:45), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague».

Keywords
Τυχαία Θέματα