Επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναμένεται να αναγορευτεί αύριο Τετάρτη, ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Η πρόταση κατατέθηκε πριν από ένα χρόνο από τους καθηγητές Παπαϊωάννου, Γεροδήμου και Κομούτο και έγινε πανηγυρικά δεκτή από το σώμα καθώς το Τμήμα αναζητά πάντα τρόπους να επιβραβεύει προσωπικότητες.  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο

πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Νίκος Διγγελίδης αναφέρει στο ΑΠΕΜΠΕ ότι ο  Παναγιώτης Γιαννάκης, έχει διακριθεί για το άμεμπτο ήθος του τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής, «ενώ με το θετικό του αθλητικό παράδειγμα έχει ωφελήσει ποικιλοτρόπως το χώρο της επιστήμης, του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα, παρακινώντας χιλιάδες νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και την άσκηση».

Εν τω μεταξύ επίτιμη διδάκτορας θα αναγορευτεί και η παγκοσμίου φήμης καθηγήτρια αθλητικής ψυχολογίας Joan Duda, η οποία όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ «διακρίθηκε για το άμεμπτο ήθος και το εύρος της ερευνητικής δραστηριότητας, καλλιέργησε την παιδεία και την διανοητική οξυδέρκεια των ερευνητών της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα