Ανατροπή στην υπόθεση του δεμένου αστυνομικού – Σημάδια στα χέρια είχαν οι Πακιστανοί

Σημάδια στα χέρια από ταϊράπ είχαν ορισμένοι εκ των Πακιστανών που προσήχθησανΆμεση ήταν η κινητοποίηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. η οποία διερευνά με σοβαρότητα την καταγγελία των ενοίκων του σπιτιούΣτην περιοχή έχουν σημειωθεί, τον τελευταίο καιρό, αρκετές ληστείες σε βάρος Πακιστανών που διακινούν παράνομα τσιγάρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κράτησης του αστυνομικού από ομάδα Πακιστανών στο διαμέρισμα επί της οδού Γέμελου στη Νίκαια.

Από την πρώτη στιγμή οι έξι Πακιστανοί,

υποστήριζαν στις καταθέσεις τους πως ο αστυνομικός, μαζί με δύο συνεργούς του επιχείρησαν να τους ληστέψουν. Όπως έλεγαν, αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσουν οι δύο συνεργοί του αστυνομικού, να εξαφανιστούν και εκείνος τελικά να κρατηθεί όμηρος.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η άμεση κινητοποίηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. η οποία διερευνά με σοβαρότητα την καταγγελία καθότι έχουν σημειωθεί αρκετές ληστείες εις βάρος Πακιστανών, που διακινούν λαθραία τσιγάρα, στην περιοχή. Ακόμα, αναζητούν τα δύο πρόσωπα που φέρονται να ήταν συνεργοί του αστυνομικού. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει εντοπίσει τον ένα από τους δύο ο οποίος δεν είναι αστυνομικός.

Ακόμα, αν και το πρωί προσήχθησαν συνολικά οκτώ άτομα, πακιστανικής καταγωγής, στη συνέχεια κρατήθηκαν οι έξι. Όμως, οι τέσσερις από αυτούς είχαν σημάδια στα χέρια τους ενώ κάποιοι είχαν ταϊράπ.

Όπως υποστήριξαν στις καταθέσεις τους, ο αστυνομικός μπήκε με τους συνεργούς του και του άρπαξαν χρήματα και τσιγάρα. Οι δύο συνεργοί έφυγαν και ο αστυνομικός έμεινε για να ψάξει για χρήματα και επιπλέον λαθραία τσιγάρα.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις, ένας εκ των Πακιστανών κατάφερε να σηκωθεί και τον χτύπησε με ένα σκαμπό πίσω στο κεφάλι. Αμέσως μετά έλυσε και τους υπόλοιπους και φώναξαν ομοεθνείς τους από το διπλανό διαμέρισμα που χτύπησαν τον αστυνομικό.

Το δεύτερο σενάριο, η εκδοχή του αστυνομικού

Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, ισχυρίζεται ότι ενώ βρισκόταν, εκτός υπηρεσίας, στη Νίκαια, είδε τα ξημερώματα κάποια ύποπτα άτομα, που μάλλον έκαναν λαθρεμπόριο, να φωνάζουν. Όταν τους πλησίασε και τους ανέφερε την ιδιότητά του, τα άτομα αυτά του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο αστυνομικός, που χρειάστηκε, λόγω των τραυμάτων του, να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, υποστήριξε ακόμη ότι ακολούθησε τους δράστες όταν εκείνοι μπήκαν σε πολυκατοικία και τότε εκείνοι τον εγκλώβισαν. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, από το συγκεκριμένο διαμέρισμα βγήκαν και άλλα άτομα. που άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ στη συνέχεια τον έδεσαν με σεντόνι σε μια καρέκλα.

Σημειώνεται, ότι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο, στις 4 τα ξημερώματα, έπειτα μετά από τηλεφώνημα πολίτη στην Άμεση Δράση, ο οποίος είπε ότι άκουγε φωνές από το διαμέρισμα.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών, ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να μπουν στο διαμέρισμα όπου βρίσκονταν και άλλοι αλλοδαποί. Τότε εντόπισαν και τον 34χρονο συνάδελφό τους, ο οποίος ήταν άγρια χτυπημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα