Σάγια: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της (εικόνες)

Η Σάγια παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες τον σύντροφό της, Θοδωρή Παπαντώνη στο Νυδρί της Λευκάδας και βάπτισαν τον γιο τους.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα στράπλες νυφικό και τα μαλλιά της κάτω με ελαφριά μπούκλα. Έφτασε με σκάφος στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της όπου την περίμεναν οι άντρες της ζωής της. Ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα.

«Ξεκίνησα τις προετοιμασίες από το Μάιο. Ήταν δύσκολο πολύ, γιατί έρχονται οι καλεσμένοι από το εξωτερικό, ήθελαν βοήθεια, πού θα βρουν εισιτήρια,

πού θα μείνουν, θα έρθουν από τη Δανία ο πατέρας μου, οι δικοί μου, από τη Σουηδία, η μητέρα μου θα έρθει από την Ισλανδία, από την Αγγλία, από χωριά, από νησιά της Ελλάδας. Είναι ένας χαμός. Θα τραγουδήσω στο γάμο μου, όπως και ο άντρας μου, ο οποίος θα παίξει και κιθάρα, θα παίξουμε νησιώτικα, θα βάλουμε κι έναν Ζορμπά, θα έχει ενδιαφέρον, θα είναι διεθνής γάμος, να ζήσουν όλοι τα πάντα, να διασκεδάσουμε, γιατί αυτό θέλουμε, να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι», είχε δηλώσει πριν τον γάμο της.

Φωτό: NDP

Keywords
Τυχαία Θέματα