Στον εισαγγελέα η 55χρονη που φέρεται να χαράκωνε μωρά – Ανατριχιαστικά τα στοιχεία (video)

Η γυναίκα διαμένει στα Λόσια και κατέβαινε στοχευμένα στα Νότια Προάστια για να τραυματίζει τα μωράOι γονείς των δύο παιδιών εξέφραζαν την ανησυχία τους εάν τους προκάλεσε τραύματα με επικίνδυνο υλικό ή κάποια βλαπτική ουσίαΗ 55χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατ΄ εξακολούθηση

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Πέμπτη η 55χρονη που συνελήφθη με την κατηγορία ότι πλησίαζε και χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Αναλυτικότερα, εκδορές με το

νύχι ή με κάποιο άλλο αντικείμενο είχε προκαλέσει σε τουλάχιστον τέσσερα παιδιά η ηλικιωμένη, η οποία συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της ασφάλειας του Αγίου Δημητρίου.

Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα διαμένει στα Λόσια και κατέβαινε στοχευμένα στα Νότια Προάστια για να τραυματίζει τα μωρά. Σύμφωνα με πληροφορίες την έχουν ήδη αναγνωρίσει τέσσερα γονείς.

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για το αν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι πράξεις της γυναίκες δεν αποδίδονται σε τυχόν ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά σε κάποιου είδους διαστροφή.

Διαφορετικές είναι οι πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, καθώς σύμφωνα με αυτές η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σοκάρουν οι καταγγελίες των μητερών

Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι μητέρες, ενώ βρίσκονταν στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, κρατώντας το παιδί τους στην αγκαλιά τους, ξαφνικά διαπίστωσαν ότι μια άγνωστη γυναίκα τα χαράκωσε στο πόδι και μετά εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, οι γονείς των δύο παιδιών εξέφραζαν την ανησυχία τους εάν τους προκάλεσε τραύματα με επικίνδυνο υλικό ή κάποια βλαπτική ουσία.

Η γυναίκα αρχικά προσήχθη, αργά χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ αναγνωρίστηκε από τις μητέρες που επιτέθηκε στο παιδί τους.

Σύμφωνα πάντα τις αστυνομικές πηγές, η κατηγορούμενη επιτέθηκε στα τρία μωρά, την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, ενώ οι καταγγελίες σε βάρος της έγιναν στην αστυνομία μια εβδομάδα αργότερα.

Η 55χρονη οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατ΄ εξακολούθηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα