Ανακοίνωσε Τιμποντό η Μπαρτσελόνα έως το 2023 – Στη Λέστερ ο Τίλεμανς, στη Μονακό ο Άντριεν Σίλβα

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαν – Κλερ Τομπιντό, μολονότι η συμφωνία με τη Λιόν αρχικά αφορούσε τη μετακίνηση του το επόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα της Βαρκελόνης ανακοίνωσε τελικά την απόκτηση του, την Πέμπτη (31/1), την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 20χρονος γάλλος στόπερ αποκτήθηκε από την Τουλούζ αντί οκτώ εκατ. ευρώ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, έως το καλοκαίρι

του 2023. Ο Τομπιντό είχε φέτος 10 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Jean-Clair Todibo ya ha sido presentado como nuevo jugador del Barça.

¡Bienvenido!

pic.twitter.com/mNwe6g2wyW

— Sp_ | FC Barcelona (@Sp_FCBarcelona) 1 Φεβρουαρίου 2019

: El Club Barcelona presentó al defensa Jean-Clair Todibo a quien adquirió por un millón de euros y dos millones más en variables que le pagará al equipo Toulouse de Francia. El defensor galo firmó contrato por cuatro temporadas y su cláusula de rescisión es de 150 millones. pic.twitter.com/6kQ7R5lzRT

— José Juan Vázquez (@josejuangel1) 1 Φεβρουαρίου 2019

#DeportesTCS

El FC Barcelona hizo la presentación oficial de su nuevo fichaje francés, Jean-Clair Todibo. Juega de defensa central y usará el mítico dorsal 6.6⃣ pic.twitter.com/UCHQ6C1Xr3

— LaPolemicaTCS (@LaPolemicaTCS) 1 Φεβρουαρίου 2019

****

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την Κρίσταλ Πάλας, καθώς «νίκησε» Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, για να εντάξει, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, στο δυναμικό της τον Μίσι Μπατσουαγί, ως δανεικός από την Τσέλσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 25χρονος βέλγος φορ πέρασε το πρώτο μισό της περιόδου στη Βαλένθια έχοντας 3 γκολ σε 23 εμφανίσεις.

«Ο Μπατσουαγί είναι ένας φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και είμαστε ευτυχείς, που θα τον έχουμε κοντά μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Στιβ Πάρις. Ο «Μπάτμαν», όπως είναι το παρατσούκλι του, έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2021.

****

Αντίστροφη πορεία για Γιούρι Τίλεμανς και Αντριέν Σίλβα. Ο βέλγος μέσος αφήνει τη Γαλλία και τη Μονακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και στη Λέστερ, η οποία παραχώρησε, ως αντάλλαγμα, στη γαλλική ομάδα του Αντριέν Σίλβα.

Οι Μονεγάσκοι δαπάνησαν 25 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Τίλεμανς το 2017 από την Αντερλεχτ, όμως ο βέλγος άσος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο πριγκιπάτο, ενώ ο πορτογάλος μέσος μετακομίζει στο Μονακό για να ενισχύσει την προσπάθεια των Γάλλων ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον Κροάτη Αντόνιο Γιάκολις

Ο ΑΠΟΕΛ, μετά την απόκτηση του Μίκαελ Φακινέτι, ανακοίνωσε και επίσημα, την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, την τέταρτη μεταγραφή του, που είναι ο κροάτης εξτρέμ, Αντόνιο Γιάκολις, από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Antonio Jakoli? από την Fotbal Club Steaua Bucure?ti. Η συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή είναι διαρκείας 2,5 ετών και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2021. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τον αριθμό 70. Καλωσορίζουμε τον Antonio στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο 26χρονος εξτρέμ, που αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Απόλλωνα Λεμεσού, επιστρέφει στα κυπριακά γήπεδα. Ο κροάτης επιθετικός έπαιξε στο πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου σε 13 παιχνίδια με την Στεάουα Βουκουρεστίου, οκτώ στο πρωτάθλημα και τρία στο Europa League.

Στη Φούλαμ Μάρκοβιτς και Νόρτβαϊτ

Στο αγγλικό πρωτάθλημα θα παραμείνει ο Λαζάρ Μάρκοβιτς, αλλά έφυγε από τη Λίβερπουλ, με προορισμό τη Φούλαμ. Ο 25χρονος σέρβος επιθετικός, που αγωνίστηκε τις περασμένες σεζόν με την μορφή δανεισμού σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σουόνσι, Αντερλεχτ και Χαλ, δεν ήταν στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και έφυγε για το Λονδίνο και τη Φούλαμ. Ο σέρβος μεσοεπιθετικός, που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, αποκτήθηκε από τους Λονδρέζους ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, με στόχο να τους βοηθήσει στη μάχη της παραμονής στην Premier League.

Η Φούλαμ ολοκλήρωσε επίσης τις επαφές την Πέμπτη (1/2), τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, για την απόκτηση του διεθνούς νορβηγού μέσου, Χάβαρντ Νόρτβαϊτ, από τη Χοφενχάιμ, με τη μορφή του δανεικού για το επόμενο εξάμηνο. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος, που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, έχει εμπειρία από την premier league, καθώς είχε αγωνιστεί στη Γουέστ Χαμ, ενώ στο γερμανικό πρωτάθλημα είχε 23 συμμετοχές με τη Χόφενχαϊμ.

Αλλαγές στη Νις, νέος πρόεδρος ο Γκοτιέ Γκανάιγ

Ο Γκοτιέ Γκανάιγ είναι ο νέος πρόεδρος της Νις, όπως προέκυψε από τη χθεσινή συνεδρίαση του γαλλικού συλλόγου. Ο Γκανάιγ θα πάρει τη θέση του Ζαν Πιέρ Ριβέρ, ενώ αποχωρεί και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζουλιέν Φουρνιέ, και τη θέση του θα πάρει ο -μέχρι πρότινος- βοηθός του, Κλοντ Λι. Οι Ριβέρ και Φουρνιέ ήταν στις θέσεις τους από το 2011 και οι αντικαταστάσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα αλλαγών σε όλα τα επίπεδα της Νις.

Θυμηθείτε εδώ τις πιο «δυνατές» μεταγραφές που έγιναν την Πέμπτη (31/1), δείτε και το θέμα με τις πιο ακριβοπληρωμένες μετακινήσεις στην Ευρώπη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα