Ασκήθηκε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός – Και επίσημα ο Κολοβέτσιος έως το 2022 στον Παναθηναϊκό

Αντιμέτωπος με τα πειθαρχικά όργανα είναι ο Ολυμπιακός, μετά την διαρροή το βράδυ του Σαββάτου (26/1), όταν και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Ιβάν Σαββίδη, της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο που έγινε στη Νέα

Σμύρνη για τη Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης άσκησε δίωξη στους «ερυθρόλευκους». Δεδομένου δε ότι η ΕΠΟ είχε διαβιβάσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου τις «απαντήσεις» τόσο της ΑΕΚ, όσο και του ΠΑΟΚ και η δίωξη αφορά μόνο στον Ολυμπιακό, σημαίνει προφανώς ότι τα όσα αναφέρθηκαν από τους δύο Δικεφάλους, δεν θεωρήθηκαν ούτε εμπρηστικά, ούτε προσβλητικά για τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς.

Ο Ολυμπιακός καλείται να απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και κινδυνεύει με πρόστιμο 20.000 – 50.000 ευρώ.

****

Εδώ και μέρες ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είχε συμφωνήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. και η επέκταση ολοκληρώθηκε και τυπικά. Οι «πράσινοι» το είχαν δημοσιοποιήσει, μάλιστα, και από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ στον αγώνα με την Ξάνθη.

Την Παρασκευή (1/2) ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση του συμβολαίου του 27χρονου ακραίου αμυντικού έως το 2022. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος εντάχθηκε το 2017 στον Παναθηναϊκό, έχοντας περάσει από την Λάρισα, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ.

Κρίστσιτς: Αυτά τα ματς περιμένεις να ζήσεις

Την πρώτη του εκτενή συνέντευξη από τότε που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, παραχώρησε ο Νέναντ Κρίστσιτς στους υπευθύνους Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτή θα δημοσιευτεί στο επίσημο match programme που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή (3/2) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο σέρβος άσος που έχει ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον πρώτο μήνα παρουσίας του στη χώρα μας, δήλωσε:

«Αυτά τα ματς είναι που μετράνε. Περιμένω τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με στόχο να κάνω ένα καλό παιχνίδι, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, ακόμα και να σκοράρω αν με βοηθήσει το ματς και κυρίως να δείξω στους φιλάθλους μας το τι μπορούν να περιμένουν από εμένα. Μετράνε πολύ αυτά τα ματς, αυτά είναι που περιμένεις να ζήσεις στο ποδόσφαιρο. Με στόχο να είσαι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα σου».

Παράλληλα, περιμένει ένα ΟΑΚΑ που να του θυμίσει το «Μαρακανά» του Βελιγραδίου στα ματς του Ερυθρού Αστέρα στο εφετινό Champions League και δεν έχει δεύτερες σκέψεις ως προς τους στόχους της ΑΕΚ στο υπόλοιπο της περιόδου μέχρι το τέλος: «Ο στόχος είναι να πάμε μόνο με νίκες έτσι ώστε να πάρουμε τουλάχιστον τη δεύτερη θέση και να είμαστε στα προκριματικά του Champions League. Δεν μπορούμε να βλέπουμε κάτι λιγότερο από αυτό».

Πηγή: sdna.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα