Αναφορά από τη Λίνα Νικολοπούλου στον Άρειο Πάγο για διαρροή απόρρητης δικογραφίας

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, σχετικά με τη διαρροή εγγράφων από την απόρρητη δικογραφία της υπόθεσης της Novartis σε εφημερίδα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» η Λίνα Νικολοπούλου ενημέρωσε τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθώς η διαρροή φαίνεται να προήλθε είτε απευθείας από

την Εισαγγελία Διαφθοράς είτε από τον «προστατευόμενο» μάρτυρα, γεγονός που καθιστά άκυρη την σχετική μαρτυρία ενώ ταυτόχρονα εγείρονται και σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την διαδικασία που ακολουθείται.

Η κ. Νικολοπούλου στην αναφορά της λέει μεταξύ άλλων: «Δεν με απασχολεί ο έλεγχος από καμία αρχή συμπεριλαμβανομένης και της εισαγγελίας. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι για περισσότερο από δύο χρόνια με ελέγχουν επιμόνως, έχοντας προβεί μέχρι και σε κατάσχεση φορολογικών εγγράφων και ενώ δεν μου ασκείται καμία δίωξη, συνεχώς διαρρέονται δήθεν νέες αποκαλύψεις για να συντηρούν μέσω εμού αρνητική δημοσιότητα για τον σύζυγό μου».

Πηγή: Τα ΝΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα