«Πού ‘σαι Μάκη, θα γιορτάζουμε Χριστούγεννα σε κατακόμβες και στοές»

Δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις ανεκδιήγητες ανακρίβειες του Μάκη Βορίδη σχετικά με τον «κίνδυνο» της επέλασης του ΣΥΡΙΖΑ και της διάκρισης των ρόλων κράτους – εκκλησίας, ο Παύλος Πολάκης. Έπραξε λοιπόν αυτό που κάνει συχνά πυκνά από το προφίλ του στο Facebook. Τρολάρισμα.

Έβαλε λοιπόν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μία φωτογραφία – κολάζ από σημαίες χωρών που έχουν όντως διαχωρίσει τους ρόλους προ πολλού (Φινλανδία, Δανία, Ελβετία, Σουηδία), σημαίες

στις οποίες υπάρχει σταυρός, προς απογοήτευση του τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θεώρησε (και προσπάθησε να πείσει για αυτό) πως σε περίπτωση που υπάρξει ο διαχωρισμός, στο πλαίσιο της Συνταγματικής Αναθεώρησης, θα πρέπει να αφαιρεθεί ο σταυρός από την ελληνική σημαία.

«Τι μπορεί να πει ο άνθρωπος για να πάρει κάνα ακροδεξιό ψηφαλάκι!» έγραψε αρχικά ο Παύλος Πολάκης. Στη συνέχεια έγραψε καυστικά: Ναι Μάκη έσκισες πάλι… όπως οι κάτωθι χώρες… και πού ‘σαι αυτοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε υπόγειες στοές και κατακόμβες!! Άτιμη ζωή, έφερες τον Τσίπρα και τους συμμορίτες του να μας πάρουν το Βυζάντιο….

Keywords
Τυχαία Θέματα