Εξαγορά: Το Hilton Αθηνών, παραμένει… Hilton

Η αβεβαιότητα, για το τι θα γίνει με το όνομα και την εταιρεία διαχείρισης του Hilton Αθηνών, έπαψε από χθες, έστω και προσωρινά, όσο κι αν τα 2-3 χρόνια θεωρούνται προσωρινός χρόνος.

Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία του Hilton

Αθηνών, η εταιρεία Home Holdings Συμμετοχών Α.Ε., με μετόχους τις ΤΕΜΕΣ Α.Ε. (Κωνσταντακόπουλος) και D-Marine Investments Holding B.V. (Dogus), έχει αποφασίσει ριζική ανακατασκευή του ξενοδοχείου και στόχος της είναι να επανατοποθετήσει το ξενοδοχείο στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργώντας έναν νέο προορισμό πόλης που θα περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας ξενοδοχειακές υπηρεσίες, πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες εξυπηρετούμενες από το ξενοδοχείο, εμβληματικούς χώρους γαστρονομίας και θεματικούς εμπορικούς χώρους.

Ωστόσο, αυτό απαιτεί χρόνο, γραφειοκρατική διαδικασία για τις οικοδομικές και λοιπές άδειες και δεδομένου ότι το συμβόλαιο με την Hilton Worldwide είχε λήξει από τον Μάρτιο του 2018, η εταιρεία αποφάσισε να μην μπει σε διαδικασίες αλλαγής εταιρείας διαχείρισης (συζητούσε και με άλλους ομίλους όπως η Marriott) και να παραμείνει στην Hilton Worldwide, υπογράφοντας προσύμφωνο για 2 χρόνια ακόμα με δικαίωμα ανανέωσης της συμφωνίας για 1 ακόμα χρόνο.

Οι τελικές υπογραφές θα μπουν σύντομα και έτσι η αβεβαιότητα έληξε και ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι η σταθερότητα συνεχίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα