Άμεση απομάκρυνση από το facebook

Ασφαλώς είμαστε της άποψης ότι πρέπει να μιλάς σαν ίσος προς ίσον κι ασφαλώς δεν είμαστε υπέρ της γνωστής ελληνικής υποκρισίας των ψεύτικων μεγαλόσταυρων, παρουσία παπάδων που υπηρετούν καθαρά τον φασισμό, ούτε της λύπης που εκφράζεται κατά κύματα όταν πρόκειται για κάποιον άνθρωπο με κινητικά ή άλλα προβλήματα, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε εαυτούς ότι είμαστε καλοί άνθρωποι, κυρίως τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Άρα για τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα κατηγορήσουμε τον κύριο Πολάκη.

Όμως αυτή του η υστερία στο facebook

και την σε επίπεδο συχνουρίας ανάγκη του όλη μέρα να διορθώνει τον κόσμο και να προαναγγέλλει τι θα συμβεί υπερβαίνει το κάθε μέτρο.

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία φορά που είτε ο Τσίπρας, είτε η κυβέρνηση έκαναν ένα θετικό βήμα και αμέσως ο υπουργός αλλάζει την ατζέντα με μια άστοχη ή και εύστοχη μαντινάδα. Σαν να ζητάει μονίμως τα φώτα δημοσιότητας πάνω του.

Είναι πολλοί αυτοί που τον χαρακτηρίζουν σαν Άδωνη της αριστεράς και εμμονικό φεϊσμπουκάκια.

Για μια ακόμα φορά πήρε το γιαταγάνι του δίκαιου και απάντησε χωρίς να ρωτηθεί για όσα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, έγραψε στον λογαριασμό του.

Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία να κρίνουμε το σωστό ή το λάθος. Ένας άνθρωπος που έχει διανύσει μια τέτοια διαδρομή στη ζωή του δεν αξίζει ένα απ’ αυτά τα χιλιάδες posts που με περισσή μανία γράφει ο υπουργός.

Δεν ήταν ούτε η ώρα, ούτε το πρόσωπο κατάλληλο.

Αν θέλει να βοηθήσει την κυβέρνηση ας απομακρυνθεί τώρα και μέχρι τις εκλογές κι απ’ το facebook!

Keywords
Τυχαία Θέματα