Αλκοόλ και φιλοξενία σε κρουαζιερόπλοια υπόσχεται το Κατάρ στους φιλάθλους

Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνεχίζουν να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, σε περίοδο που στην Ευρώπη θα είναι μάλιστα, χειμώνας και η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης ξεκίνησε να κάνει γνωστές πολλές από τις… ανέσεις προς τους φιλάθλους.

Στο πλαίσιο αυτό το Κατάρ υπόσχεται πρόσβαση των επισκεπτών στο αλκοόλ, κατά την διάρκεια διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Νασέρ Αλ Χάτερ σε δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον «Guardian», ο επικεφαλής

της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ ανέφερε πως, αν και το αλκοόλ δεν είναι μέρος της κουλτούρας του Κατάρ, η φιλοξενία είναι. Άλλοι λαοί πίνουν ποτά και ειδικά μπύρες όταν παρακολουθούν παιχνίδια. Είναι δυνατόν να μην καταναλώσουν μπύρες οι άγγλοι φίλαθλοι;

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως εξήγησε, αναζητούνται σημεία όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι να απολαύσουν ένα ποτό, πέρα από τα ξενοδοχεία. Επιπλέον, όπως σημείωσε, θα χρησιμοποιηθούν κρουαζιερόπλοια για τη φιλοξενία του ενός εκατομμυρίου φιλάθλων που αναμένονται στο κρατίδιο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αυτή την περίοδο στη Ντόχα διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και η εικόνα δεν είναι η καλύτερη, ειδικά στις κερκίδες, όπου οι φίλαθλοι είναι λίγοι. Παράπονα υπάρχουν και για τις συνθήκες.

I’ll BYOB or is it BMOB?

Keywords
Τυχαία Θέματα