Η Ιωάννα Παππά πόσταρε φωτό του δύο μηνών γιου της

Η Ιωάννα Παππά πριν δύο μήνες έγινε μαμά και είναι τρισευτυχισμένη. Η 42χρονη ηθοποιός «ανέβασε» φωτογραφία του γιου της στο instagram και έκανε τους followers της να «λιώσουν».

«Μια γυναίκα στα 40 μπορεί άνετα να γίνει μητέρα! Καταρχάς, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που πλέον αντιμετωπίζονται σχεδόν τα πάντα. Επίσης, αν δεν μπορείς να μείνεις έγκυος με φυσικό τρόπο, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι να το προσπαθήσεις. Και για να απαντήσω ολοκληρωμένα

στην προηγούμενη ερώτηση, δεν με άγχωσε καθόλου το θέμα της ηλικίας ακριβώς γιατί δεν μπήκα αγχωμένη ή προκατειλημμένη στη διαδικασία αυτή.

Ήταν μια συνειδητή απόφαση, ήξερα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρω, αλλά αυτό ισχύει και για ένα κορίτσι 25 χρόνων, απλώς οι πιθανότητες μετά τα 40 αυξάνονται. Και πάλι όμως μιλάμε για πιθανότητες. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρεις, δεν πρέπει να αφήσεις να σε καταβάλει ψυχολογικά, να νιώσεις ότι υστερείς κάπου ως γυναίκα ή να παραιτηθείς από τη ζωή. Ειδικά σήμερα που, με την αλλαγή της νομοθεσίας, είναι πιο εύκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί που μεγαλώνει μόνο του εκεί έξω και μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#babylove #2019 #hands #toes #love #life

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna_Pappa_official (@ioannapappa11) στις 1 Οκτ, 2019 στις 7:00 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα