Ακόμα πιο ψηλά η Λαμία, 2-1 τον Απόλλωνα που… βυθίζεται

Πολύτιμη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία, πέτυχε η Λαμία, η οποία επικράτησε στην έδρα της 2-1 του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης, σε παιχνίδι για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League. Αποχώρησαν και οι Βάσιτς, Γκάρος από τη φιλοξενούμενη.

Η ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε για πρώτη φορά από τότε που ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία τρεις νίκες στη σειρά και έφθασε τους 20 βαθμούς, σε αντίθεση με την «Ελαφρά

Ταξιαρχία» που ελπίζει μόνο σε… θαύμα για την σωτηρία της. Τα δύο τέρματα της Λαμίας σημείωσε ο Μπαράλες (12′, 24′ πέναλτι), ενώ για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Ελ Χελβέ (19′). Η Λαμία, που προκρίθηκε στο Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό, νίκησε με δυο αμφισβητούμενα γκολ.

Η Λαμία κατάφερε να σημειώσει με τον Μπαράλες δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο έναντι ενός του ουραγού Απόλλωνα και να πάρει σαφές προβάδισμα για τη νίκη, αφού άλλωστε είχε το διάστημα αυτό και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 12΄ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ χάρη σε όμορφο τέρμα του Αργεντινού Μπαράλες.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 19΄ με φαλτσαριστό σουτ του Χιλάλ Ελ Χελβέ, αλλά δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού ο Μπαράλες στο 24΄ «χτύπησε» για δεύτερη φορά. Σε μαρκάρισμα του Κύργια στον Μπερτόλιο ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Μπαράλες το μετέτρεψε σε γκολ, που ήταν το 6ο του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, αφού οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες μικροευκαιρίες, που όμως δεν άλλαξαν το σκορ, αφού η Λαμία πήρε την 3η συνεχή νίκη της στο πρωτάθλημα κι ελπίζει βάσιμα για τη σωτηρία.\

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)
Κίτρινες κάρτες: Δημούτσος, Μπουλούλης / Τομάς

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Σκόνδρας (46΄ Μπουλούλης), Μπερτόλιο (85΄ Τομάς), Πίτι (61΄ Επστάιν), Καραμάνος, Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Βαφέας, Κύργιας, Γκίνο (58΄ Γαρουφαλιάς), Μπεντινέλι, Ακόστα (70΄ Ναζλίδης), Στάθης, Ελ Χελβέ, Ντ΄Ούρσο, Ντε Φεντερίκο (46΄ Ναδάλες).

Δείτε σε βίντεο τα γκολ της αναμέτρησης:

Απόλλων Σμύρνης: Αποχώρησαν και οι Βάσιτς και Γκάρος

Ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που είχαν αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι, αποχώρησαν από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους Βάσο Βάσιτς και Μπόρις Γκάρος, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στα πλάνα της τεχνική ηγεσίας. Ο Σέρβος τερματοφύλακας αγωνίστηκε μόλις σε δύο ματς πρωταθλήματος, ενώ ο Αργεντινός μέσος κατέγραψε τρεις συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την ήττα από τη Λαμία, ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας», Μπάμπης Τεννές, δήλωσε ότι η ομάδα του επικεντρώνεται πλέον στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, δείχνοντας ότι στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα έχουν συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό στη Football League.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το παιχνίδι:

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα