Άγριο φονικό στην Αρχαία Ολυμπία: Άνδρας πυροβόλησε ζευγάρι για κτηματικές διαφορές (video)

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη το πρωί της Δευτέρας (30/03) στα Άσπρα Σπίτια του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, όταν ο φερόμενος ως δράστης πυροβόλησε κατά ζευγαριού για κτηματικές διαφορές, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 70χρονος.

Η δολοφονία συνέβη δίπλα στη γέφυρα του Αλφειού. Όπως αναφέρει το «ilialive.gr» από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός στο σημείο ο άνδρας, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο δράστης, που συνελήφθη,

είναι ηλικίας 67 ετών.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, νωρίτερα, ο δράστης είχε εκτοξεύσει απειλές και κατά του γιου της οικογένειας που κατευθυνόταν στο σημείο του εγκλήματος.

Άνδρες της ασφάλειας Πύργου, που κινήθηκαν προς την περιοχή, τον εντόπισαν να περιφέρεται μέσα στο χωριό και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος, ο φερόμενος ως δράστης πήρε το αυτοκίνητο του θύματος για να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος και στο δρόμο του συνάντησε τον γιο του 70χρονου άνδρα, έχοντας στρέψει το όπλο προς το μέρος του. Τότε ο νεαρός άνδρας έριξε το δικό του αμάξι πάνω σ’ αυτό που οδηγούσε ο δράστης.

(πληροφορίες από ilialive.gr)

Πηγή: Άγριο φονικό στην Αρχαία Ολυμπία: Άνδρας πυροβόλησε ζευγάρι για κτηματικές διαφορές (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα