Έλληνες παίκτες μαζεύουν χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ: Χωρίς να ξεχνούν το «Μένουμε Σπίτι» (video)

Μία σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης, σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες τόσο για την Ελλάδα και όσο και για την υφήλιο, προετοιμάζουν πολλοί ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, οι οποίοι σε συνεργασία με συναδέρφους τους σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έχουν αποφασίσει να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να καλύψουν

τα έξοδα δημιουργίας, ακόμη μίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Χωρίς να… ξεχνούν το «Μένουμε Σπίτι». Στη μάχη κατά του κορονοϊού και οι παίκτες του μπάσκετ…

Την πρωτοβουλία για τη δημιουργία πήραν έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται εκτός συνόρων και ειδικά οι τρεις στην Αλάνιασπορ, οι οποίοι στην Τουρκία αναγκάστηκαν να παίξουν, σε άδεια γήπεδα, αγώνες, ενώ η πανδημία ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Οι ίδιοι

Οι έλληνες άσοι της μπάλας αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν στις ιατρικές υποδομές της πατρίδας μας, ήρθαν σε συνεννόηση μεταξύ τους για να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 50.000 ευρώ), ικανό για να προετοιμαστεί και να εξοπλιστεί πλήρως μία ΜΕΘ.

Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν τόσο οι αρχηγοί όσο κι άλλοι ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων της ελληνικής Big-4 (Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού), καθώς και παίκτες κι από άλλα ελληνικά κλαμπ και μέχρι στιγμής τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί είναι πολύ κοντά στο αρχικό στόχο. Δεν αποκλείεται δε, όπως τονίζεται από τους παίκτες, εάν ξεπεραστεί το αρχικό ποσό, να γίνει προσπάθεια για δημιουργία και δεύτερης ΜΕΘ.

Η Super League… μένει σπίτι – Το μήνυμα των ποδοσφαιριστών των ομάδων

Η Super League πριν από μερικές ημέρες ανέβασε ένα βίντεο με ποδοσφαιριστές των ομάδων της να στέλνουν το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» για να αποφύγουμε τον κορονοϊό.

Η Λίγκα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως «με αίσθημα ευθύνης και πάντοτε μαζί με όλες τις ομάδες αρωγούς, συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε όλοι μας. Αναγνωρίζοντας και τιμώντας το δύσκολο έργο, υπό δύσκολες συνθήκες, των ιατρών του ΕΣΥ, των νοσηλευτών στα νοσοκομεία, των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ και των διασωστών, όλων των συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους μάχη στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης της πανδημίας, αλλά και εκείνων που φροντίζουν να έχουμε πρόσβαση σε αγαθά πρώτης ανάγκης, η Super League τονίζει τη σημασία τήρησης των προληπτικών μέτρων που συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς».

Στη συνέχεια, η Λίγκα στην ανακοίνωσή της αναφέρει όλα τα μέτρα που πρέπει να παίρνει ο κάθε πολίτης για να προστατευτεί από τον κορονοϊό και παρουσιάζει το βίντεο, όπου ποδοσφαιριστές από όλες της ομάδας του πρωταθλήματος, στέλνουν το μήνυμά τους από το σπίτι τους, προτρέποντας τους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους, για να καταπολεμηθεί η πανδημία.

Και οι παίκτες της Basket League λένε «Μένουμε Σπίτι»

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλον τον κόσμο για να προστατευτεί από την εξάπλωση του κορονοϊού παραμένοντας στις οικείες τους έστειλαν τις προηγούμενες ημέρες και οι παίκτες της Basket League.

Συγκεκριμένα, αθλητές των ομάδων από την κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της Ελλάδος στέλνουν κοινό μήνυμα με στόχο την πρόληψη απέναντι στη νόσο καλώντας μας να «Μένουμε Σπίτι».

Πηγή: Έλληνες παίκτες μαζεύουν χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ: Χωρίς να ξεχνούν το «Μένουμε Σπίτι» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα