Αυτός είναι ο καλύτερος… προπονητής του Ολυμπιακού – Ο μικρός Βασίλης, ένας μαχητής της ζωής

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ έκαναν έναν… διάλειμμα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και πρόσφεραν χαρά σ’ ένα παιδί που το έχει πραγματικά ανάγκη. Μιλάμε για τον μικρό Βασίλη, που ένας μαχητής της ζωής και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Μιλάμε για ένα 8χρονο παιδί, φίλαθλος των Πειραιωτών πάσχει από απλαστική αναιμία.

Με την βοήθεια των «ερυθρόλευκων» και μέσα από την οργάνωση «Make a Wish» έγινε για λίγες ώρες προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο

μικρός Βασίλης αγαπάει το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό και αυτά που νιώθει για τον αθλητισμό και τους «ερυθρόλευκους» δεν σβήνουν ποτέ. Κια μέσα από την οργάνωση «Make a Wish» μοιράστηκε το κρυφό του όνειρο το οποίο τελικά έγινε πραγματικότητα…

Μαζί με τα ινδάλματά του ο Βασίλης έβαλε… στολή, μπήκε στο παρκέ του ΣΕΦ και έγινε προπονητής του Ολυμπιακού για μία ημέρα. Σφύριξε την λήξη, συμμετείχε στο «ΖΝΤΟ», μετέδωσε το πάθος και την αγάπη του για την ζωή. Έδωσε εντολές στους παίκτες, μπήκε στα αποδυτήρια…

«Αυτό που θα ήθελα περισσότερο απ’ όλα είναι να γίνω προπονητής της αγαπημένης μου ομάδας μπάσκετ, του Ολυμπιακού. Θέλω να τους πω να παίξουν δυνατά, να μη φοβούνται και έτσι θα νικήσουν», είχε πει ο μικρός Βασίλης και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Ο 8χρονος Βασίλης φεύγοντας, πήρε μαζί του αναμνηστικά δώρα και στιγμές που θα τον βοηθήσουν στον μεγάλο αγώνα που δίνει..

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Πηγή, φωτογραφίες: makeawish.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα