Αυτό το Κύπελλο το ήθελε και ο «Ιησούς» για τον… Ζέσους: Πώς η Φλαμένγκο «ανέστησε» το Ρίο και τον τεχνικό της (video)

Το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο ντε Τζανέιρο ντύθηκε στα χρώματα της Φλαμένγκο τόσο την ημέρα του τελικού, το Σάββατο (23/11) όσο και μετά τον θρίαμβο. Αυτό το Κύπελλο το ήθελε και ο Ιησούς για τον… Ζέσους, ο οποίος… έσπασε σπάει μια «κατάρα» ετών.

Μετά από 38 χρόνια η «Φλα» πανηγύρισε την κατάκτηση – για 2η φορά στην ιστορία της – του Copa Libertadores

κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ (ήταν η κάτοχος) με 2-1 σ’ έναν τελικό, στη Λίμα του Περού, με «άγρια» ομορφιά, με τους Βραζιλιάνους να κυριαρχούν με ανατροπή. Χαμός έγινε στο Ρίο ντε Τζανέιρο με δυο εκατομμύρια ανθρώπους να υποδέχονται την αποστολή την Κυριακή (24/11).

Από το Σάββατο (23/11) η Φλαμένγκο και οι οπαδοί της βρίσκονται στον έβδομο ουρανό. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτήν την επιτυχία είναι ο προπονητής της ομάδας Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος έδιωξε από πάνω του την «κατάρα» που τον ήθελε να χάνει στο τέλος κάθε τελικού. Ειδικά με τη φανέλα της Μπενφίκα, όταν μέσα δυο χρόνια (2012-13 και 2013-14) έχασε με τους «αετούς» τέσσερα τρόπαια, δυο Europa League, ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο.

Οι δύο χαμένοι τελικοί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στιγμάτισαν τον Ζέσους που αποφάσισε να αλλάξει ήπειρο για να βρει τη γη της επαγγελίας. Εν τέλει τη βρήκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στη Φλαμένγκο, η οποία θα θυμάται για αρκετά χρόνια τον τελικό αλλά και τον ίδιο τον Ζέσους που αποτελεί τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας.

Ο ίδιος δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτές τις στιγμές και ειδικά την υποδοχή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, πόλη στην οποία τιμήθηκε και στο δημαρχείο.

Boa noite, Nacao! ???? pic.twitter.com/9JRFdsuAAC

— Flamengo (@Flamengo) 26 Νοεμβρίου 2019

Ο άλλοτε τεχνικός της Μπενφίκα κατάφερε να οδηγήσει τη βραζιλιάνικη ομάδα έως το τέλος του δρόμου και από σήμερα γνωρίζει την καθολική αποθέωση. Του χρωστούσε κάτι η «στρογγυλή θεά» και του το έδωσε με τον ίδιο τρόπο που του… πήρε τρόπαια με τους «αετούς». Κάτι που φαίνεται να ήθελε και ο Ιησούς.

Na manha desta segunda-feira, o Mister foi homenageado na Camara Municipal e ganhou o titulo de cidadao carioca! ?? #CRF

Saiba mais em: https://t.co/sE1ov1Oak0

??: Marcelo Cortes/CRF pic.twitter.com/ej9vYVIzY8

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

Το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο ντε Τζανέιρο πριν και μετά τον μεγάλο τελικό «ντύθηκε» στα χρώματα της Φλαμένγκο:

Manto Sagrado. Literalmente.@adidasbrasil + @cristoredentor: pic.twitter.com/kJk33z0Poq

— Flamengo (@Flamengo) 22 Νοεμβρίου 2019

Ντελί-Ριο και έκσταση δυο εκατομμύριαοπαδών στην υποδοχή της Φλαμένγκο

Ασύλληπτες εικόνες συνέβησαν στο Ρίο ντε Ζανέιρο την επομένη του μεγάλου τελικού. Δυο εκατομμύρια οπαδοί της Φλαμένγκο βγήκαν στους δρόμους και πανηγύρισαντην κατάκτηση του Copa Libertadores. Αποθεώθηκαν ο Ζόρζε Ζεζούς και ο πρωταγωνιστής του ματς Γκαμπιγκόλ.

Η «Φλα» επέστρεψε στη βάση και στο Ρίο ντε Ζανέιρο και στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη επικράτησε χαμός. «Ένα καρναβάλι, χωρίς να είναι η εποχή του», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στη χώρα της σάμπας.

Κόσμος ντυμένος σε μαύρα και κόκκινα χρώματα παντού, όπου έφθανε το μάτι και με δυσκολία ακόμη και ο φωτογραφικός φακός. Οι παίκτες της ομάδας σε ξέφρενη κατάσταση, πανηγυρίζοντας μαζί με το εκστασιασμένο πλήθος.

Sem risadinha! ????#JogamosJuntos #VencemosJuntos

?? Paula Reis pic.twitter.com/ygfy4LtdNg

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

Το πούλμαν με δυσκολία μπορούσε να μετακινηθεί. Πρωταγωνιστές οι Ζόρζε Ζεζούς και Γκαμπιγκόλ. Ο πορτογάλος προπονητής που τίναξε την κατάρα από πάνω του και ο 23χρονος επιθετικός που οδήγησε τη «Φλα» στη μεγάλη ανατροπή ήταν το κέντρο της εορτής.

Δεν αρκούν χιλιάδες λέξεις να περιγράψουν τη μεγάλη γιορτή στο Ρίο ντε Ζανέιρο από 2.000.000 οπαδούς της Φλαμένγκο. Δεν αποφεύχθηκαν, ωστόσο, μικροεπεισόδια στο τέλος. Ευτυχώς, τουλάχιστον, δεν πήραν μεγάλη έκταση με την παρέμβαση των αστυνομικών Αρχών.

Δείτε στιγμιότυπα από τη Βραζιλία:

WATCH: A sea of fans filled the streets of Rio de Janeiro to celebrate Flamengo’s win over River Plate in the Copa Libertadores, their first in 38 years pic.twitter.com/qLajxgxter

Bloomberg TicToc (@TicToc) 24 Νοεμβρίου 2019

Por #Nossos10! #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/TdPGacUXHl

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

E ainda tem festa da Nacao em Lima!!! Mengooooooo! #OBrasileiroJaGanhamos7 #EsseEONossoLugar #JogamosJuntos ???? pic.twitter.com/bKvEWtzlWt

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

Nao tem nada igual! #OBrasileiroJaGanhamos7 #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/a3XlMjKYY9

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

????#JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/jwg3Vuqcie

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#argentina???? #afa #futbol #soccer #instagram #instafashion #futbolero #futbolpasion #instagramers #gol #futbolmundial #memesespanol #memes #planeta #planetafutbol #planetagol #america #sudamerica #superliga #clasico

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη planeta futbol Memes (@_planetafutbolmemes) στις 24 Νοέ, 2019 στις 3:31 μμ PST

Το «μαρτύριο» του Ζόρζε Ζεζούς μέσα σε δυο χρόνια στην Μπενφίκα

Ο Ζόρζε Ζέσους προπονώντας την Μπενφίκα, έχασε στις καθυστερήσεις το πορτογαλικό πρωτάθλημα του 2013 το Europa League και το Κύπελλο του ίδιου έτους. Ακολούθησε ένας ακόμα χαμέμος τελικός το 2014 στο Europa League.

Στις 12 Μαΐου 2013 η πρωτοπόρος Μπενφίκα επισκέφτηκε το «Ντραγκάκο» την προτελευταία αγωνιστική και ήθελε νίκη για να θέσει νοκ-άουτ την Πόρτο ή ισοπαλία για να εξαρτάται από το αποτέλεσμα της. Το… έμφραγμα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Κέλβιν σκόραρε το 2-1 για την Πόρτο, η οποία νίκησε την τελευταία αγωνιστική και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 13 Μαΐου του 2013 στο «Άμστερνταμ Αρένα», η Μπενφίκα αντιμετώπισε την Τσέλσι στον τελικό του Europa League και ηττήθηκε με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο σκορ. Ο Ιβάνοβιτς στο 90’+3 σκόραρε για το 2-1 και οι Λονδρέζοι πανηγύρισαν το τρόπαιο.

Το μαρτύριο για τον Ζέσους ολοκληρώθηκε στις 26 Μαΐου, στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Η πληγωμένη Μπενφίκα έψαχνε έναν τίτλο για να παρηγορηθεί για την απώλεια των δύο προηγούμενων. Παρότι προηγήθηκε στο σκορ, η Γκιμαράες με γκολ στο 80’ του παίκτη του Ολυμπιακού Σουντανί και στο 82′ με τον Ρικάρντο θριάμβευσε.

Την επόμενη σεζόν (2014) έχασε στα πέναλτι 4-2 (0-0 η παράταση και η κανονική διάρκεια) στον τελικό του Europa League από τη Σεβίλλη.

Η μεγάλη απόφαση να πάει στη Βραζιλία

Αυτό που πέτυχε εν έτει 2019, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει πετύχει αφήνοντας πίσω του τον πόνο που αισθάνθηκε εκείνο το «μαύρο» 2013. Και ίσως είναι η απόδειξη πως ναι μεν η μοίρα θα φέρει μπροστά σου αυτά που θέλει για να τ’ αντιμετωπίσεις, όμως μπορείς με συγκεκριμένες επιλογές και πίστη σε αυτό που μπορείς να φτάσεις, να αλλάξει τα δεδομένα για το μέλλον…

Κάπως έτσι, ο Ζόρζε Ζέσους πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στη Βραζιλία, αλλάζοντας μια ολόκληρη ήπειρο ώστε ν’ αλλάξει ό,τι μπορεί να του είχε γραμμένο η μοίρα του για τη συνέχεια της καριέρας του αν παρέμενε επί ευρωπαϊκού εδάφους. Άλλαξε… mindset, ήρθε αντιμέτωπος με άλλα, λίγο πιο περίεργα πράγματα στο νέο του ξεκίνημα αφού οι Βραζιλιάνοι προπονητές τον πήραν με κακό μάτι και έδειχναν να μην τον θέλουν στο πρωτάθλημά τους, όμως, εκείνος απλά δούλεψε.

Pega essa resenha… Mister e @pretinhorodi! ????#JogamosJuntos#VencemosJuntos#EsseEONossoLugar pic.twitter.com/lt9u4LxNit

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

Και έγινε ο… Mister. Εκείνος για τον οποίο οι παίκτες του μιλούν με τα καλύτερα λόγια και για τον οποίο ο «Γκαμπιγκόλ» που πρωταγωνίστησε στον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores με τα γκολ της ανατροπής κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ έχει πει: «Δεν είναι… φυσιολογικά όλα αυτά που βλέπει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Όλοι θα έπρεπε να μελετήσουν τον τρόπο με τον οποίο ο Mister αντιλαμβάνεται το παιχνίδι. Θα έπρεπε να μαθαίνουν όλοι από εκείνον. Είναι ο καλύτερος από αυτούς που έχω συνεργαστεί. Πραγματικά έχει τεράστιο μερίδιο σε ό,τι κάνουμε στο γήπεδο. Ή και σε όλα όσα κάνουμε στο γήπεδο».

????? The #Flamengo players are full of praise for their manager Jorge Jesus or #Mister as he’s known to his side.

?? “We believed in what he was doing with us, we put it into practice. And we saw the results, we saw the differences it made.” pic.twitter.com/XrvjbyPav7

— CONMEBOL Libertadores (@TheLibertadores) 14 Νοεμβρίου 2019

Ο Ζέσους, ανέλαβε τη Φλαμένγκο το φετινό καλοκαίρι, την οδήγησε στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του δεύτερου Copa Libertadores στην ιστορία της μετά το 1981 και έγινε μόλις ο δεύτερος Ευρωπαίος προπονητής που έχει πλέον στο βιογραφικό του αυτό τον τίτλο έπειτα από τον Κροάτη, Μίρκο Γόζιτς που το 1991 πήρε το τρόπαιο με την Κόλο – Κόλο.

Ο κόσμος της «Φλα» τον έχει λατρέψει και τον περιμένει να της χαρίσει και το φετινό πρωτάθλημα, εκεί όπου… οσονούπω η ομάδα θα πανηγυρίσει και την μαθηματική εξασφάλιση της κορυφής, για να κλείσει η χρονιά με το εντυπωσιακό νταμπλ. Κι όλα αυτά, μέσα σε ελάχιστους μήνες θητείας στον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Que elenco maravilhoso… ????#JogamosJuntos#VencemosJuntos#EsseEONossoLugar

?? Mateus Montoni pic.twitter.com/eg7j45fboT

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

Έχει κάνει τους παίκτες του να θέλουν πραγματικά να παίξουν και να κερδίσουν για εκείνον, με τη σχέση τους να μην μένει μονάχα στο επαγγελματικό πλαίσιο του προπονητή με τον παίκτη και αυτό φάνηκε από τη στιγμή που ο Ρόντινεϊ πήγε να του δώσει το τρόπαιο του Copa Libertadores και να φωνάξει σύνθημα για εκείνον στην κάμερα, όταν ο κόουτς μιλούσε στην κάμερα.

Eis que o Jorge Jesus ta dando entrevista e aparece o Rodinei! ??#LibertadoresNoSporTV #FLAxRIV pic.twitter.com/GVSnDU3yPv

— SporTV (@SporTV) 23 Νοεμβρίου 2019

«Όταν φεύγαμε για τη Λίμα, αισθάνθηκα ότι ένα ολόκληρο έθνος μας στήριζε και ζούσε μαζί μας τ’ όνειρο» είχε πει για τις χιλιάδες κόσμου που ξεπροβόδισαν την αποστολή της Φλαμένγκο γεμίζοντας τους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο. Τώρα, με την ομάδα να εξασφαλίζει και την παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στα τέλη του Δεκέμβρη, ο Πορτογάλος τεχνικός το πήγε και… αρκετά βήματα παρακάτω, δηλώνοντας: «Τώρα θέλω να παίξουμε με τη Λίβερπουλ γιατί τους είχαμε νικήσει 3-0 και το 1981 στο Διηπειρωτικό».

SOLTA A VOZ, MISTER! #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/tycgnuzbrh

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

Το φετινό καλοκαίρι, η «Φλα» έχασε τον Λούκας Πακετά που μετακόμισε στη Μίλαν, αλλά και τον Βινίσιους που πήρε το δρόμο προς τη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης. Το βραζιλιάνικο κλαμπ έβαλε περί τα 80 εκατομμύρια στα ταμεία του από αυτές τις πωλήσεις. Στο ρόστερ, πέρα από τον Γκαμπιγκόλ, υπάρχει η τρομερή εμπειρία του Ραφίνια που επαναπατρίστηκε μετά το φινάλε της θητείας του στη Μπάγερν Μονάχου, υπάρχει ο Φιλίπε Λουίς που μετά τις Ατλέτικο και Τσέλσι θέλησε να γυρίσει στα… παλιά του λημέρια, ενώ και ο Ντιέγκο που κάποτε μεσουράνησε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, προσφέρει στα 34 του χρόνια.

Ο πορτογαλικός Τύπος, το πρωί της Κυριακής (24/11), απένειμε τα εύσημα στον Ζόρζε Ζέσους για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ και οι χαρακτηρισμοί «τεράστιος» και «αιώνιος», σίγουρα είναι τέτοιες που σβήνουν από το μυαλό του την… τραγωδία του 2013. Ή μπορεί και όχι. Πάντως σίγουρα εκείνος προχώρησε…

Newspapers ???? #Portugal #Benfica #FCPorto #SportingCP #JorgeJesus #Flamengo pic.twitter.com/5PWbIBs26D

— PortugueseSoccer.com ?? (@PsoccerCOM) 24 Νοεμβρίου 2019

Οι παίκτες της βραζιλιάνικης ομάδας σήκωσαν στα χέρια και πέταξαν στον αέρα τον πορτογάλο προπονητή, λίγο μετά τον τελικό του Copa Libertadores στη Λίμα του Περού στα αποδυτήρια του γηπέδου:

Επίτιμος πολίτης του Ρίο ντε Τζανέιρο ο Ζόρζε Ζέσους

Είναι χαρακτηριστικό πως δύο ημέρες πριν από τον τελικό του Copa Libertadores το Δημοτικό Συμβούλιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, ανακοίνωσε την ανακήρυξη του Ζόρζε Ζέσους σε επίτιμο πολίτη της πόλης. Η τελετή έγινε τη Δευτέρα (18/11), ενώ η πρωτοβουλία ανήκει στον σύμβουλο Φελίπε Μίτσελ, πρώην παίκτη της Φλαμένγκο.

Τελικά τιμήθηκε και μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores, 2η φορά για την ομάδα του Ρίο ντε Τζανέριο, μετά το μακρινό 1981. Ο πορτογάλος πρώην προπονητής της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανέλαβε την Φλαμένγκο τον Ιούλιο και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Δείτε και άλλα στιγμιότυπα από τους πανηγυρισμούς των μελών της Φλαμένγκο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, με τους παίκτες να πηγαίνουν και σε κλαμπ:

O estagiario estava aqui andando pelo centro do Rio e… ops! ???? ???>? #OBrasileiroJaGanhamos7 #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/gtrBEeCrjZ

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

Nosso Miteiro com ela… ??????#JogamosJuntos#VencemosJuntos#EsseEONossoLugar

?? Mateus Montoni pic.twitter.com/xbTQiYpIEv

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

Que domingo, Nacao! Espetaculo de festa! ????#JogamosJuntos#EsseEONossoLugar#VencemosJuntos

?? Marcelo Cortes e Paula Reis pic.twitter.com/PZxpSiXc6r

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

No passinho, @pretinhorodi! #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/SOE23SGfwa

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

????????????????

Bicampeoes da America ????

E Hepta do Brasileirao tambem, ta? No mesmo final de semana! ???>??? #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/eFavkGVVTi

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

Estagiario ja esta no gelo e mostra a taca novamente pra voces. #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/mzRYPpbymM

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

Miteiro presente ?? #JogaremosJuntos #VenceremosJuntos pic.twitter.com/Gfy41wrSAN

— Flamengo (@Flamengo) 25 Νοεμβρίου 2019

Tem que respeitar demais! ??????#OBrasileiroJaGanhamos7 #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/FhfrvUQH9g

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

VAMOOOOOOOOOOOOOO @pretinhorodi! MEU DEUSSSSSSSSS! #OBrasileiroJaGanhamos7 #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/xn2XutlThO

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

N A C A O! #OBrasileiroJaGanhamos7 #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/1Kdsj8LaSx

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

QUE HOMEM INCRIVEL! #JogamosJuntos #VencemosJuntos pic.twitter.com/hFaS6A8EOk

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

Mar rubro-negro! ????#JogamosJuntos#VencemosJuntos#EsseEONossoLugar pic.twitter.com/nKGxiZ6fWU

— Flamengo (@Flamengo) 24 Νοεμβρίου 2019

(πληροφορίες από flamengo.com.br, ΑΠΕ-ΜΠΕ, gazzettea.gr, sport24.gr)

Πηγή: Αυτό το Κύπελλο το ήθελε και ο «Ιησούς» για τον… Ζέσους: Πώς η Φλαμένγκο «ανέστησε» το Ρίο και τον τεχνικό της (video) - altsantiri

Keywords
ιησούς, video, κυπελλο, ριο, rio de janeiro, copa libertadores, europa league, europa, league, twitter, https, καρναβαλι, watch, sea, rio, win, river, bloomberg, lima, nada, instagram, μαΐου, γκολ, ολυμπιακος, full, jesus, put, practice, καλοκαιρι, οσονούπω, ops, esta, απε-μπε, sport24, βιογραφικο, εθνος, καρναβαλι 2011, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, γιορτη σημερα, instagram, ιησούς, βραζιλια, εικονες, κοντρα, ομορφια, περιεργα, πλαισιο, ρεαλ, χρωματα, bloomberg, rio, ανθρωπος, απε, απε-μπε, απλα, απωλεια, βρισκεται, γκολ, γηπεδο, δευτερα, δωσει, εγινε, υπαρχει, εκσταση, εμφραγμα, εποχη, επρεπε, επιτυχια, ετων, ιδιο, η τελετη, λιβερπουλ, ιησου, λογια, μαδριτη, μαΐου, ματι, μηνες, μοιρα, μιλαν, μπορεις, μυαλο, νικη, νοε, νοκ, μπε, ξεκινημα, ομαδα, οσονούπω, ποδοσφαιρο, πιστη, πρωταγωνιστες, πρωι, πωλησεις, ρεαλ μαδριτης, ριβερ πλειτ, ριο ντε τζανειρο, σαββατο, σεβιλλη, σεζον, σιγουρα, συνεχεια, τυπος, τσελσι, φορα, ανηκει, βηματα, copa libertadores, river, esta, europa, φακος, full, γιορτη, ηπειρο, https, χωρα, jesus, κυριακη, league, λεξεις, μπροστα, nada, παιχνιδι, put, practice, rio de janeiro, θελω να, win, χερια, sea
Τυχαία Θέματα