Όταν ο Μητσοτάκης καλούσε τον Πατέρα να στηρίξει στη ΝΔ

Σε «αυτογκόλ» εξελίχθηκε η υπόθεση με τον διορισμό του 80χρονου Κώστα Πατέρα στη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων (του έδειξαν την «έξοδο» μετά τη θύελλα αντιδράσεων), ο οποίος – σύμφωνα με δήλωση του ιδίου – επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά, λοιπόν, από την «περιπλάνησή» του στα «λημέρια» του ΛΑΟΣ και των ΑΝΕΛ, ο κ. Μητσοτάκης ήταν αυτός που έκανε «νεύμα» στον κ. Πατέρα για επιστροφή στη ΝΔ,

όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το εν λόγω «γαλάζιο» στέλεχος σε σχετικό δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε στο kalabakacity.gr, στις 9 Μαΐου του 2018:

«Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη συναντηθήκαμε στο Γραφείο του στην Βουλή χθες το απόγευμα.

Κατά την διάρκεια της μισής ώρας παραμονής, που επικράτησε πολύ φιλική ατμόσφαιρα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, για την επικρατούσα πολιτική κατάσταση με αναφορά και στο πολιτικό τοπίο των Τρικάλων.

Ο κ.Πρόεδρος με κάλεσε να βοηθήσω την παράταξη, προκειμένου να ανατραπεί, το συντομότερο δυνατόν, η παρούσα Συγκυβέρνηση, που έφερε την χώρα σε αδιέξοδα, παραμερίζοντας κάθε πικρία του παρελθόντος.

Δέχθηκα την πρόταση του και συμφωνήσαμε στο εξής να αγωνίζομαι από τις επάλξεις ενός χώρου, που τον υπηρέτησα επί δεκαετίες, ελπίζοντας πως τα λάθη θα μας κάνουν πιο δυνατούς, δίκαιους και πιο αποτελεσματικούς».

Από τότε, τα υπόλοιπα είναι λίγο-πολύ γνωστά. Ο κ. Πατέρας επέστρεψε στη ΝΔ, τη στήριξε, διορίστηκε διοικητής νοσοκομείου και παραιτήθηκε μετά τον σάλο.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

(Με πληροφορίες από kalabakacity.gr)

Πηγή: Όταν ο Μητσοτάκης καλούσε τον Πατέρα να στηρίξει στη ΝΔ - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα