US Open: Εκκωφαντική πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά στη Νέα Υόρκη (video)

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Στέφανου Τσιτσιπά στο US Open. Με 13 άσους και 38 winner, ο έλληνας πρωταθλητής δε συνάντησε αντίσταση από τον 32χρονο Ισπανό Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας, του οποίου επιβλήθηκε σε κάτι περισσότερο από μιάμιση ώρα αγώνα με 6-2, 6-1, 6-1 και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Grand Slam της Νέας Υόρκης.

Albert Ramos cae eliminado ante Tsitsipas

y se despide del #USOpen

En #E2 seguimos con un intenso partido entre Carreño y Uchiyama https://t.co/mEA2nmX3pu

#USOpen pic.twitter.com/AyCDnOW0qd

Eurosport.es (@Eurosport_ES) August 31, 2020

Ο Τσιτσιπάς φάνηκε απόλυτα προετοιμασμένος για τις απαιτήσεις της ημέρας, ήταν σοβαρός, συγκεντρωμένος και δεν επέτρεψε ούτε στιγμή στον Βινιόλας να ελπίζει. Επιπροσθέτως, ο Ίβηρας πήγε στην αμερικανική μεγαλούπολη χωρίς αγώνες κι αυτό του κόστισε την παράδοση άνευ όρων στον… μπαρουτοκαπνισμένο Τσιτσιπά, που προερχόταν από το τουρνουά του Σινσινάτι.

Nueva York | AFP | Stefanos Tsitsipas, cuarto cabeza de serie, accedió a la segunda ronda del Abierto de Estados Unidos al derrotar en tres sets a Albert Ramos-Viñola. Tsitsipas, sexto del ranking, se deshizo del español, número 41, 6-2, 6-1 y 6-1 en apenas una hora y 38 minutos. pic.twitter.com/WTwsmznwZG

— DIARIO DEPORTES ¡QUÉDATE EN CASA! (@DIARIODEPORTES) August 31, 2020


Ο επόμενος αντίπαλος του έλληνα πρωταθλητή

Έναν παίκτη που μπήκε στο ταμπλό του US Open με wild card θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο («64») του US Open. Πρόκειται για τον 23χρονο Αμερικανό Μαξίμ Κρέσι, Νο.168 στον κόσμο, που άφησε εκτός διοργάνωσης τον Σλοβάκο Γιόσεφ Κόβαλικ με 6-1, 2-6, 6-4, 6-4 στην πρώτη του εμφάνιση σε Grand Slam.

Εννοείται πως ο Στέφανος είναι το μεγάλο φαβορί και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στον Αλμπέρτ Ράμος. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (02/09).

Με την ευκαιρία, να πούμε ότι στον δεύτερο γύρο πέρασε και ο Σάσα Ζβέρεφ, που απέκλεισε με 7-6(2), 5-7, 6-3, 7-5 τον Κέβιν Άντερσον και θα παίξει στη συνέχεια με τον Αμερικανό Μπράντον Νακασίμα.

Η πρώτη ημέρα των αγώνων σημαδεύτηκε, πάντως, από την ήττα-αποκλεισμό του Ντιέγο Σβάρτσμαν, που αν και προηγήθηκε με 2-0 (6-3, 6-4) του Κάμερον Νόρι, έχασε τα επόμενα τρία σετ (6-2, 6-1, 7-5) και είπε πρόωρο αντίο.

| #USOpen

Una maquina griega, en tan solo tres set´s y con un tiempo de 1 hora 38 minutos #Tsitsipas avanza a segunda ronda y deja en el camino al español Albert #Ramos pic.twitter.com/eVRK1bWer1

— HABLEMOS (@HABLEMOS_CD) August 31, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα