Suzuki: Το νέο Jimny 4ης γενιάς «σφραγίζει» και πάλι την κατηγορία 4Χ4 (εικόνες)

Ανέκαθεν ήταν δημοφιλές στην Ελλάδα, όπως και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσιτό σε τιμή, με αυθεντικές ικανότητες εκτός δρόμου, οικονομικό σε κατανάλωση και πρακτικό για ποικίλες δραστηριότητες στην πόλη και την ύπαιθρο. Πάνω απ’ όλα αξιόπιστο και ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου.

Η μεγάλη επιτυχία του, πέραν των άλλων, συνίσταται στο ότι συνδέθηκε άρρηκτα και με το τουριστικό προϊόν, όπου αυτό λειτουργεί ως βάση της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Έτσι παρέμεινε, όντως, πρωταγωνιστής των πωλήσεων στην

κατηγορία οχημάτων 4Χ4 και φιλοδοξεί να παίξει άλλη μια φορά το ρόλο του καλά, με νέα «φορεσιά» και πρόσθετα στοιχεία όσον αφορά την τεχνολογία της ασφάλειας και των ειδικών επιδόσεων, με πρόσθετα στοιχεία σχετικής άνεσης κατά τη χρήση.

Pemesan Suzuki Jimny 2019 Banyak Banget, Jadi Diekspor ke Indonesia? https://t.co/XQW61UiKqi

— GridOto.com (@Gridotocom) 29 Αυγούστου 2018

Το τετρακίνητο αυθεντικό off-roader, λοιπόν, το οποίο για περισσότερο από 40 χρόνια γράφει τη δική του ενδιαφέρουσα ιστορία, επιστρέφει με ανανεωμένο χαρακτήρα, ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και δυνατές επιδόσεις. Από τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η διάθεση του νέου Suzuki Jimny στην Ελλάδα.

Η Suzuki αφουγκράστηκε το έντονο ενδιαφέρον και την αναμενόμενη αποδοχή για το νέο μοντέλο και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να το αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας την παραγγελία τους πριν από την επίσημη παρουσίασή του στην ελληνική αγορά. «Nobody… but JIMNY!» είναι το μότο της εταιρείας.

2018 Suzuki Jimny Witnesses Demand Over The Expectations https://t.co/xhewONj3DR via @gaadiwaadi

— Gaadiwaadi.com™ (@gaadiwaadi) 29 Αυγούστου 2018

Το συμπαγές τετρακίνητο όχημα «μέτρησε» ήδη 3 γενιές και πλέον περνάει στην 4η. Η ομάδα ανάπτυξης της Suzuki είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ σημαντική πρόκληση. Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία αλλαγή του μοντέλου το 1998, το νέο Jimny 4ης γενιάς, έρχεται ακόμα πιο ελκυστικό από ποτέ σε κάθε του λεπτομέρεια, από τις εκτός δρόμου επιδόσεις έως τον σχεδιασμό και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας.

Kuota Suzuki Jimny untuk Tahun Ini Sudah Ludes https://t.co/9xov1bci0l

— kumparan (@kumparan) 29 Αυγούστου 2018

Με κινητήρα βενζίνης 1,5 VVT 102 ίππων είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσει το κοινό. Το νέο Jimny για άλλη μια φορά στη μακρόχρονη ιστορία του καινοτομεί και ξεχωρίζει, διότι διατηρεί και κατά την άποψή μας επαυξάνει τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του, τουλάχιστον όπως το προσεγγίζει κάποιος αισθητικά και μόνο. Ελκυστική είναι η τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης GL στα 16.270 ευρώ, η οποία διαθέτει και πολύ καλό βασικό εξοπλισμό, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η αμέσως επόμενη πιο πλούσια έκδοση τοποθετείται στα 17.670 ευρώ.

Suzuki Jimny 2019 : mi Mercedes Classe G, mi Jeep Wrangler ! #monautonews #blogauto #ParisMotorShow #ParisMotorShow2018 https://t.co/DzvrXaKaTI

— MonAutoNews (@MonAutoNews) 29 Αυγούστου 2018

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα