Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γιάγια Τουρέ – Επί αγγλικού εδάφους ολοκληρώνεται η μεταγραφή (εικόνα)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αγγλία, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (30/8) την Μπέρνλι στη ρεβάνς των play off του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται ότι… κλείνουν μια πολύ σημαντική μεταγραφή στο Νησί, αφού σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο επιστρέφει στον Πειραιά ο Γιάγια

Τουρέ. Στην Αγγλία αναμένεται να βρεθεί, άλλωστε, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο 35χρονος μέσος, ο οποίος είναι έτοιμος να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα μετά την σεζόν 2005-06, έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι και ακόμη δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα. Ο μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter πως ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο και σύντομα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του, και διέψευσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γουέστ Χαμ.

Να αναφέρουμε ότι ο διεθνής άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και η «Mirror» έβαλε στο παιχνίδι της διεκδίκησής του και τον Ολυμπιακό απορρίπτοντας την φημολογία που τον ήθελε σε ομάδες της αγγλικής πρωτεύουσας.

Λίγο αργότερα και σε νεότερο ρεπορτάζ οι Βρετανοί κάνουν λόγο για συμφωνία των Πειραιωτών με τον πρώην σούπερ σταρ των Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Τουρέ θα του αποφέρει ετησίως δύο εκατομμύρια λίρες, συμπεριλαμβανομένου και της φορολογίας.

Ακολούθως οι «Times» δημοσίευσαν ρεπορτάζ με τίτλο: «Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Τουρέ». Ο Γιάγια Τουρέ είχε πει στο παρελθόν ότι θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού στους «ερυθρόλευκους»… εκτόξευσε την καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής επίσημα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προβεί σε κάποια διάψευση της συγκεκριμένης είδησης.

Ο 35χρονος μέσος άφησε τον Ολυμπιακό το 2006. Τη σεζόν 2006-2007 αγωνίστηκε στη Μονακό, στη συνέχεια πήγε στην Μπαρτσελόνα, όπου παρέμεινε τρία χρόνια, και από το 2010 αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Λιγκ Καπ. Με την Εθνική ομάδα έχει 101 συμμετοχές και 19 γκολ.

Yaya Toure agrees Olympiakos return despite agent fuelling speculation over move to London club |@AdrianJKajumba https://t.co/Sj1NfiDVeH pic.twitter.com/iTWCbGMaN2

Mirror Football (@MirrorFootball) 29 Αυγούστου 2018

After his agent tweeted that Yaya Touré had passed a medical in London, @garyjacob reports that the former Manchester City midfielder has signed for …
Olympiacoshttps://t.co/9iZpegetdd

Times Sport (@TimesSport) 29 Αυγούστου 2018

****
Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης (30/8) καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 του Φαλήρου και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν στο «Turf Moor» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο πλευρό τους.Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ είχε μεταβεί επίσης και στην Ελβετία για το ματς με τη Λουκέρνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα