Super League: Αντιπαράθεση Ξάνθης – ΑΕΛ για τη διαιτησία

Αντιπαράθεση για τη διαιτησία ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα ΞάνθηΑΕΛ ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας, μίλησε για «παράγκα νούμερο 2», υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής της συνάντησης στα Πηγάδια, Γιώργος Λάμπρου, βρέθηκε στους πίνακες της Super League με προώθηση της ΑΕΚ,

για να απαντήσει η ακριτική ομάδα ότι το μοναδικό λάθος του ρέφερι ήταν η μη υπόδειξη κόκκινης κάρτας στον Ντε Λούκας.

Οι δηλώσεις Κούγια στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έχουμε την καινούρια παράγκα του Θωμά νούμερο 2. Μόνο με γέλιο μπορείς να αντιμετωπίσεις πια αυτή την κατάσταση. Σε λίγο θα παίζουν οι διαιτητές από την Ευρώπη ακόμα και στα ντέρμπι των τοπικών πρωταθλημάτων… Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμμένο, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ γι’ αυτό το πολύ ωραίο που μας επιφύλασσε σήμερα. Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια σήμερα; Τον είχε φέρει ο Μελισσανίδης από πέρυσι».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

«Όταν οι δημόσιες τοποθετήσεις και οι εμφανίσεις ενός “ανδρός” είναι μηδενικές τα τελευταία 10 χρόνια, τότε τη μία φορά που εμφανίζεται, όλη η Ελλάδα οφείλει να τον ακούει προσεκτικά, να τον επικροτεί και αποθεώνει, όπως όλος ο θεσσαλικός κάμπος. Στο 10ο λεπτό η κίτρινη κάρτα που υπεδείχθη από τον διαιτητή στον Ντε Λούκας ήταν κόκκινη. Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος του διαιτητή στο μποξ που παίχτηκε».

(ΑΠΕ-ΜΠE)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Αντιπαράθεση Ξάνθης – ΑΕΛ,Super League, antiparathesi xanthis – ael