Oργή κατά του ταξιτζή που δεν βοήθησε την αιμόφυρτη γυναίκα – Το ΣΑΤΑ του αφαιρεί την άδεια

«Συμπεριφορά όχι απλά αντιεπαγγλεματική αλλά απάνθρωπη» λέει το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθηνών«Ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του» προσθέτει.Θα εισηγηθεί αφαίρεσης της άδεια του και αποπομπή από τον κλάδο

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθηνών (ΣΑΤΑ) καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο την απάνθρωπη, όπως τη χαρακτηρίζει συμπεριφορά του οδηγού ταξί που, την Πέμπτη 21 Μαρτίου, όχι μόνο δε βοήθησε μια θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα να ξεφύγει από τον θάνατον, αλλά αντίθετα της είπε να βγει από το ταξί του γιατί…το λέρωνε.

Οι επαγγελματίες οδηγοί εισηγήθηκαν τη αφαίρεση της άδεια του «συναδέλφου τους» ως ελάχιστο δείγμα της αποδοκιμασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τόσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 87χρονος εν αποστρατεία αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 87χρονος πυροβόλησε τη σύντροφό του έπειτα από έντονη λογομαχία.

Και τα δύο άτομα διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, με τον 87χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα και την άτυχη γυναίκα να βρίσκεται διασωληνωμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα