O Ντόναλντ Τραμπ κατακρίνει τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγραψε σήμερα στο Twitter για την επίθεση στο Λονδίνο κατά την οποία σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι, υποστηρίζοντας πως ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν είπε στους Βρετανούς να μην ανησυχούν και εμφανιζόμενος να επικρίνει τον Καν για τον τρόπο που αντέδρασε στο γεγονός.

«Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως ‘δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!’» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Συνέχισε,

καλώντας τον κόσμο να πάψει να είναι «πολιτικά ορθός» ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια, αφού τρεις δράστες οδήγησαν ένα βαν εναντίον πεζών και μαχαίρωσαν ανθρώπους στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν επτά και να τραυματίσουν τουλάχιστον 48.

«Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικά ορθοί και να καταπιαστούμε με την ασφάλεια του λαού μας», έγραψε σήμερα το πρωί ο Τραμπ. «Αν δεν φανουμε έξυπνοι, το πράγμα θα χειροτερέψει».

Νωρίτερα ο Καν είχε δηλώσει πως οι Βρετανοί δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας μια αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου μετά την επίθεση.
Ο Καν εξελέγη πέρυσι δήμαρχος της πόλης και έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος που ηγείται μιας μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας.

Δείτε τα Tweets

At least 7 dead and 48 wounded in terror attack and Mayor of London says there is «no reason to be alarmed!»

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 4 Ιουνίου 2017

We must stop being politically correct and get down to the business of security for our people. If we don’t get smart it will only get worse

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 4 Ιουνίου 2017

Whatever the United States can do to help out in London and the U. K., we will be there – WE ARE WITH YOU. GOD BLESS!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 3 Ιουνίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα