«MasterChef 4»: Η Κατερίνα πέταξε τα φαγητό της – Η ενόχληση των κριτών και τα κλάματά της (video)

Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι παίκτες του «MasterChef 4» είχαν ένα ακόμα τεστ δημιουργικότητας στο οποίο κύριο υλικό ήταν το ψωμί του τοστ.

Για την Κατερίνα Λένη όμως τα πράγματα δεν ήταν όπως θα ήθελε καθώς είχε κάποια ατυχία στο πιάτο της κι επέλεξε να το πετάξει παρά να το δείξει στους κριτές. Εμφανίστηκε χωρίς πιάτο και ξέσπασε σε κλάματα.

«Η εύκολη επιλογή θα ήταν να το φτιάξω όμορφο, τουλάχιστον οπτικά, γιατί γευστικά δεν

ήταν άσχημο και να το διακινδυνεύσω. Να πάω δηλαδή μπροστά και να μου πουν ή ότι είναι κάτι καλό ή να μου πουν ότι δεν είναι αυτό που θέλουμε εμείς, οκ βγαίνω στον τάκο.

Γιατί να το κάνω αυτό; Σέβομαι πάρα πολύ και τους τρεις κριτές και σέβομαι πάνω απ’ όλα τον εαυτό μου», είπε η παίκτρια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του με την κίνηση της παίκτριας να πετάξει το πιάτο που είχε ετοιμάσει. «Διαφωνώ πλήρως και καθέτως με αυτό που έκανες. Δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική ότι ανοίγω έναν κάδο και πετάω μέσα το φαγητό».

Αργότερα ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε στον πάγκο της παίκτριας να της δώσει δύναμη και θάρρος και της είπε να την κάνει μια αγκαλιά αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Πηγή: «MasterChef 4»: Η Κατερίνα πέταξε τα φαγητό της – Η ενόχληση των κριτών και τα κλάματά της (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα