«Master chef»: Έξαλλος ο Σωτήρης Κοντιζάς με παίκτρια: Είχες θράσος

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε έξαλλος με συμπεριφορά παίκτριας στο «Master chef».

Ο σεφ εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά της Άλκηστις Αλεξάκη.

«Ελλιπές πιάτο και πάρα πολύ περίεργη στάση. Στάση δική σου. Περίεργος τόνος και με ένα θράσος, όχι από το καλό. Όχι θάρρος, αλλά θράσος, σαν να μην έχεις πειστεί για κάτι. Δεν είναι παιδική χαρά εδώ, είναι μια κουζίνα», είπε στην Άλκηστις Αλεξάκη.

Και συνέχισε: «Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα

και στιγμές που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Βασικό μας όχημα είναι η μαγειρική. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Δυστυχώς. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο Master Chef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε όποια στρατηγική θέλετε. Όχι όμως σε ό,τι έχει να κάνει με τη μαγειρική. Δεν είναι μόνο το δικό σας όνομα που παίζεται εδώ, αλλά και το δικό μας. Ο αριθμός των ατόμων που μαγειρέψατε σήμερα με ασφάλεια δεν δικαιολογείται. Εγώ δεν θα το ανεχτώ. Ούτε ο Πάνος ούτε ο Λεωνίδας. Αυτός είναι ο λόγος που αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά. Καληνύχτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα