Επισημος διανομεας των προιόντων Ubiquiti Networks, η ASBIS

Η ASBIS έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ubiquiti Networks και ξεκίνησε να διανέμει επίσημα όλη την προιόντική γκάμα στις χώρες CIS, στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη συμπεριλαμβανομένου την Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα.

Η προιοντικιή γκάμα της Ubiquiti Networks συμπεριλαμβανει εσωτερικές και εξωτερικές ασύρματες λύσεις Wi-Fi δικτύου, switches, routes και αξεσουάρ δικτύου, παρέχοντας πλήρη κάλυψη της

αγοράς για τις αναγκες αυτές.

" Τα προϊόντα Ubiquiti είναι αξιόπιστα , υψηλής ταχύτητας ασύρματες λύσεις για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Αυτά τα πλεονεκτήματα, μαζί με την ανταγωνιστική τιμή, προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για τους πελάτες μας ανα τον κόσμο " δήλωσε ο Λευκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντης , ASBIS Kypros Ltd

Η ASBIS αναζητά συνεργάτες και προσωπικό για την Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα.

Σχετικά με την ASBISc Enterprises Plc :

Η ASBISc Enterprises Plc κορυφαία εταιρεία στην διανομή προιόντων και συστημάτων τεχνολογίας, χορηγα τη συναυλία αυτή και προσκαλεί τους οπαδούς των Scorpions να βυθιστούν στην ατμόσφαιρα των μοναδικών αυτών συναισθημάτων. H ASBISc Enterprises Plc με έδρα την Λεμεσό, ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας από διεθνές προμηθευτές όπως Samsung, Apple, Microsoft, Intel, AMD, Seagate, WD, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo καθώς και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon.

Σχετικά με την Ubiquiti Networks:

H Ubiquiti Networks επικεντρώνεται στην δημιουργία τεχνολογίας δικτύων σε παγκόσμια κλίμακα – με συνολικές αποστολές προιόντων σχεδόν 85 εκατομμυρίων συσκευών , διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη δημιουργία υποδομών δικτύωσης σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα επαγγελματικής δικτύωσης υποστηρίζονται από τις πλατφόρμες λογισμικού UNMS και UniFi για την παροχή πρόσβασης στο Διαδίκτυο υψηλής χωρητικότητας και διαχείρισης της τεχνολογίας των πληροφοριών, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα