Harley-Davidson: Για τη νέα γενιά μοτοσικλετιστών (εικόνες – video)

Η Harley-Davidson παρουσιάζει λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ανάπτυξης «More Roads to Harley-Davidson» με αυξημένη εστίαση και στρατηγικές επενδύσεις για ενδυνάμωση της θέσης της αλλά και για αύξηση του ρυθμού ανάπτυξής της σε διεθνές επίπεδο.

Το «More Roads to Harley-Davidson» περιλαμβάνει νέα προϊόντα και ευρύτερη πρόσβαση σε πελάτες με ένα πολυκάναλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων. Η επιταχυνόμενη στρατηγική θα απαιτήσει σημαντικές επενδύσεις για την αλλαγή της τροχιάς της αγοράς παγκοσμίως.

Το εργοστάσιο

σκοπεύει να τις χρηματοδοτήσει πλήρως, μέσω σημαντικής μείωσης εξόδων και ανακατανομής των προηγούμενων προγραμματισμένων επενδύσεων και πηγών, στις οποίες περιλαμβάνονται λειτουργικές επενδύσεις έως το 2022 που ανέρχονται σε 450 έως 550 εκατ. δολάρια και επένδυση κεφαλαίων έως το 2022 που ανέρχεται σε 225 έως 275 εκατ. δολάρια.

Συνολικά, η εταιρεία υπολογίζει ότι το πρόγραμμα «More Roads to Harley-Davidson» θα αποδώσει περισσότερα από 1 δισ. δολάρια επιπρόσθετων ετήσιων εσόδων το 2022 σε σχέση με το 2017.

Commentary On “More Roads To Harley-Davidson” https://t.co/pW4XlvUflQ pic.twitter.com/z6oIGb07Pc

— Hog Heaven

Keywords
Τυχαία Θέματα