Οριστική συμφωνία Άρη με Σιώπη και Μαρτίνες – Επικύρωσε την αδειοδότηση των «κιτρινόμαυρων» η ΕΠΟ

Παίκτες του Άρη θα πρέπει να θεωρούνται πλέον οι Σιώπης – Μαρτίνες, καθώς επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Επικυρώθηκε η αδειοδότηση της ΠΑΕ Άρης από την ΕΠΟ, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Στα μεταγραφικά, μετά από πρωτοβουλία του Θόδωρου Καρυπίδη που δεν εγκατέλειψε τις δύο περιπτώσεις αναζητώντας την λύση μέχρι το τέλος,

ο Άρης έφτασε εν τέλει στην μεγάλη συμφωνία με τους Σιώπη – Μαρτίνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν από τους «κιτρινόμαυρους» ως μεταγραφές, με τους Σιώπη – Μαρτίνες να αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαια διάρκειας δύο ετών. Αναμφίβολα πρόκειται για δυο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του Άρη, που έρχονται να δώσουν έξτρα βοήθειες στον Πάκο Ερέρα, με φόντο τη νέα σεζόν. Πλέον είναι θέμα χρόνου ώστε οι δυο παίκτες να ανακοινωθούν και επίσημα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Την Δευτέρα (27/8) άναψε πράσινο φως η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού στην ΠΑΕ Άρης, καθώς εξέτασε την περασμένη Παρασκευή τον φάκελο των «κιτρινόμαυρων» με αποτέλεσμα να τους χορηγήσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Παράλληλα η ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Άρης και την ίδια ώρα, διαγράφηκε και το πρόστιμο των 20.000 ευρώ που είχε πρωτόδικα επιβληθεί.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα