FIFA σε Κάρντιφ: Πληρώστε στη Ναντ τη μεταγραφή του Σάλα – Αυτό ζήτησε και η μητέρα του

Πέρασαν δύο μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα και η FIFA αποφάσισε η Κάρντιφ να πληρώσει τα χρήματα που είχε συμφωνήσει με τη Ναντ για τη μεταγραφή του αργεντινού επιθετικού.

Όπως είναι γνωστό, η μεταγραφή του Σάλα στους Ουαλούς είχε «κλείσει» στα 17 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία οικονομική κίνηση από την διοίκηση της Κάρντιφ προς την οικογένεια του αδικοχαμένου παίκτη. Η πληρωμή έπρεπε να είχε γίνει έως τις 26/1.

Οι έρευνες

για την εξακρίβωση των συνθηκών που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα, συνεχίζονται και σ’ αυτό το γεγονός στέκεται η Κάρντιφ, η οποία δεν ήθελε να πληρώσει τα 17 εκ. ευρώ, με τη γαλλική ομάδα να προσφεύγει στη FIFA. Οι Ουαλοί σχεδίαζαν θα κινηθούν, πάντως, κατά του μάνατζερ του Εμιλιάνο Σάλα.

¿Qué opinas de que FIFA le pide al Cadiff pagar el pase de Emiliano Sala? ⚽ https://t.co/dj3IbB2ZSo

— TribunaSonora (@TribunaSonora) 21 Μαρτίου 2019

La FIFA intimó al Cardiff a que le pague al Nantes el pase de Emiliano Sala https://t.co/rZeppiWC4z pic.twitter.com/VgYTQvdHik

— Infobae Deportes (@InfobaeDeportes) 21 Μαρτίου 2019

Θέση στο θέμα, πήρε η μητέρα του Σάλα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Θα ήταν διαφορετικά εάν δεν είχε υπογράψει και ήταν απλά μία συμφωνία. Οταν όμως συμφωνείς με κάποιον… Υπέγραψε μπροστά στον Τύπο, μπροστά σε όλον τον κόσμο. Και κατά συνέπεια, πρέπει να πληρώσουν. Φυσικά, αυτοί από την πλευρά τους, διεξάγουν έρευνα για να μάθουν πως συνέβη το δυστύχημα. Και είναι απολύτως λογικό. Πρέπει, όμως, να τηρήσουν τον λόγο τους. Η υπογραφή δεν διαγράφεται».

La FIFA comunicó al Cardiff de la #PremierLeague, que se le cancele al Nantes la primera cuota de la transferencia por el ya fallecido Emiliano Sala, mientras que Mercedes Taffarel, madre del jugador exige que se aclararé lo sucedido en el accidente aéreo en el que falleció Sala. pic.twitter.com/RbYdcJ2SsP

— tiempo fuera xela (@tiempofueraxela) 21 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα