Με Παπαπέτρου το Top10 της Euroleague – Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου και στη Basket League

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσγειώθηκε στο Μιλάνο και στρέφει την προσοχή του στην πολύ κρίσιμη «μάχη» με την Αρμάνι την Παρασκευή (22/3), με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να έχει… θέση στο Top10 της προηγούμενης αγωνιστικής. Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε επίσημα, τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Basket League θα ξεκινήσουν με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη

του Θανάση Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (19/3).

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ πριν την έναρξη όλων των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ. Το ίδιο γίνεται και στα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας τόσο στην Euroleague, όσο και στο Eurocup.

Οι «πράσινοι» μετά την νίκη επί της Μπασκόνια «πέταξαν» για την ιταλική πόλη το μεσημέρι της Πέμπτης, ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι του Μάικ Τζέιμς. Η αποστολή του «τριφυλλιού» προσγειώθηκε στο Μιλάνο λίγο μετά τις 17:00 ώρα Ελλάδας χωρίς απρόοπτα.

Δείτε το Top10 της τελευταίας αγωνιστικής στην Euroleague. Έχουμε και ελληνικό χρώμα, καθώς στο νούμερο «4» βρίσκουμε το alley oop του Ιωάννη Παπαπέτρου, στην νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια. Όσον αφορά στην κορυφή, ανήκει στον Μπολομπόι και το απίστευτο κόψιμο του άσου της ΤΣΣΚΑ πάνω στον Πλάις.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού:

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα