Ο Γκαρνέτ μήνυσε τον λoγιστή του για κατάχρηση 77 εκατ. δολαρίων (εικόνες – video)

Τρεξίματα έχει ο Κέβιν Γκαρνέτ, καθώς κατέθεσε αγωγή κατά του λογιστή του, κατηγορώντας τον πως συνεργάστηκε με μάνατζερ για να καταχραστούν 77 εκατ. δολάρια, από τις καταθέσεις του πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Ο Γκαρνέτ, που έκανε σπουδαία καριέρα σε Μινεσότα, Σέλτικς και Μπρούκλιν, ανακάλυψε πως εξαφανίστηκε το συγκεκριμένο ποσό από τους λογαριασμούς

του και κινήθηκε δικαστικά κατά του λογιστή του, Μάικλ Βερτάιμ, και της εταιρίας του, κατηγορώντας τον πως συνεργάστηκε με τον Τσαρλς Μπανκς για να «ελαφρύνουν» τις καταθέσεις του, με πρόσχημα πως θα επενδύσουν το συγκεκριμένο ποσό.

Former NBA star Kevin Garnett sues accountant over $77M lost to wealth manager. https://t.co/9sXu2gvubQ pic.twitter.com/nKy8SLvxlX

— AP Sports (@AP_Sports) 7 Σεπτεμβρίου 2018

Να σημειωθεί πως ο Μπανκς, που είναι ήδη στη φυλακή, είχε επίσης ξεγελάσει έναν ακόμη πρώην αστέρα του ΝΒΑ, τον Τιμ Ντάνκαν, από τον οποίο είχε αποσπάσει 7.5 εκατ. δολάρια.

Μετά την απόσυρση του το 2016 ο Γκαρνέτ είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με συνολικά κέρδη 326 εκατ. δολαρίων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα