«8 Λέξεις»: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο (video)

Πολλές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις».

Η Σμαράγδα και ο Λουκάς αναμετριούνται στα χαρτιά και ο νικητής πάει σπίτι με την τσέπη γεμάτη! Χωρίς να περιμένει καθόλου, η Γκρέις εξαπολύει αντεπίθεση κατά της οικογένειας Καλλέργη.

Ο Άκης επισκέπτεται την Ηλιάνα στην ψυχιατρική κλινική και δυστυχώς είναι παρόν σε μια νευρική της κρίση. Ο Δημήτρης συναντιέται με την Ευγενία και οι δυο τους κάνουν μια αναδρομή στη σχέση τους. Ο Μιχαήλ παίρνει είδηση τον πόλεμο που άνοιξε μαζί του η Γκρέις και εξαγριώνεται. Η Σοφία μιλάει στον Φοίβο για τον πρώην της και επιμένει ότι

πρέπει να τους γνωρίσει. Ο Μητροφάνης παίρνει φόρα και ανεβάζει την“ταρίφα” του Άκη στις 200 χιλιάδες μηνιαίως!

Η Ηλιάνα δεν αντέχει άλλο μέσα στην κλινική και το βράδυ, όταν όλοι κοιμούνται, το σκάει! Η Ηλιάνα το έχει σκάσει από την κλινική και κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν την παίρνει είδηση κανένας. Επικοινωνεί τηλεφωνικά με την Ελένη, η οποία για μια ακόμα φορά, θα πάρει το μέρος της Ηλιάνας και θα στήσουν ένα κόλπο προκειμένου να δει τη μικρή Αριάδνη. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ είναι στη Βουλή και κανένας δεν μπορεί να τον ειδοποιήσει.

Από την άλλη ο Άκης έχει πάει με τη Σμαράγδα να υπογράψουν τα χαρτιά για την αναγνώριση του μωρού. Ο Σίμος απελπισμένος από την οικονομική του κατάσταση, πάει και παίζει χαρτιά με σκοπό να κερδίσει.

Πηγή: «8 Λέξεις»: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα