Τι προσφέρει η μεταμόσχευση τριχών στο σώμα;

Καλύπτει ουλές και προσφέρει αρρενωπό λουκ σε περιοχές όπως το στέρνο. Ο δρ. Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση με τη μέθοδο FUE, εξηγεί τα οφέλη της εμφύτευσης τριχοθυλακίων στο σώμα.
Η μεταμόσχευση τριχοθυλακίων εφαρμόζεται περισσότερο στα μαλλιά, στα γένια και στα φρύδια. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, χάρη στην εξέλιξη της μεθόδου FUE που δεν αφήνει σημάδια και ουλές, η εμφύτευση τριχοθυλακίων γίνεται με ασφάλεια και στο σώμα προσφέροντας τα εξής σημαντικά πλεονεκτήματα:

Κάλυψη ουλών

Mια μεγάλη μερίδα ασθενών που έρχεται στο ιατρείο αναζητά

λύσεις για να καλύψει τις ουλές σε σημεία που πλέον δεν υπάρχει τριχοφυΐα, εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή εγκαύματος ή ακόμα και έπειτα από επέμβαση γυναικομαστίας στους άντρες. Περιοχές στις οποίες έχουμε εμφυτεύσει τριχοθυλάκια περιλαμβάνουν π.χ. το στέρνο, το πόδι, και γενικότερα σημεία όπου πριν υπήρχε τριχοφυΐα.

Η μέθοδος FUE που εφαρμόζεται στην κλινική Advanced Hair Clinics γίνεται με τοπική αναισθησία και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο υποψήφιος μπορεί να διαβάσει την εφημερίδα του ή να ακούσει μουσική. Με μία πολύ μικρή συσκευή εξάγουμε τα τριχοθυλάκια συνήθως από το πίσω μέρος του κεφαλιού που αποτελεί τη γερή δότρια περιοχή, και τα εισάγουμε ένα προς ένα εκεί όπου βρίσκεται η ουλή. Η επαναφύτρωση γίνεται σταδιακά και το αποτέλεσμα θεωρείται πια μόνιμο μετά από 1 χρόνο, με αποτέλεσμα η ουλή να μην είναι πλέον ορατή.

Πύκνωση στέρνου

Πολλοί άντρες που κάποτε έκαναν αποτρίχωση με laser αλλάζουν γνώμη και θέλουν να επανακτήσουν την εικόνα που είχαν πριν. Από την άλλη, αρκετοί δεν είχαν ποτέ πύκνωση τριχών στην περιοχή του στέρνου και την αναζητούν, καθώς είναι συνδεδεμένη με το αρρενωπό λουκ. Και στις δύο περιπτώσεις προσφέρουμε αποκατάσταση της αραίωσης με τον ίδιο τρόπο. Εξάγουμε τριχοθυλάκια από την πίσω περιοχή του κεφαλιού και τα εισάγουμε ένα προς ένα στην περιοχή του στέρνου. Ο ασθενής δεν πονάει καθόλου.

The post Τι προσφέρει η μεταμόσχευση τριχών στο σώμα; appeared first on Doctoranytime blog | Ενημερώση για όλα τα θέματα υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα