Μεταμόσχευση τριχών: 3 επαναστατικές εφαρμογές

Η μεταμόσχευση τριχών καλύπτει ουλές και προσφέρει πύκνωση στο αντρικό στέρνο. Ο δρ. Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics παρουσιάζει 3 περιστατικά.

Μεταμόσχευση τριχών στο στέρνο

Η αραίωση της τριχοφυΐας δεν παρατηρείται μόνο στα μαλλιά, τα γένια και τα φρύδια. Αρκετοί άντρες παρουσιάζουν ολική ή μερική αραίωση στην περιοχή του στέρνου ή της κοιλιάς. Μπορεί η σύγχρονη τάση να αφορά σε αποτριχωμένες περιοχές με laser, αυτό

όμως δεν αποτελεί τον κανόνα για πολλούς άντρες για τους οποίους η τριχοφυΐα στο στέρνο είναι ένδειξη αρρενωπότητας.

Είναι χαρακτηριστικό ένα περιστατικό που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση τριχών στην περιοχή με καθολική απουσία τριχοφυΐας εκεί. Η διαδικασία της εμφύτευσης τριχοθυλακίων έγινε με τοπική αναισθησία, ολοκληρώθηκε σε 3 συνεδρίες και τα μοσχεύματα ελήφθησαν από τη γερή δότρια περιοχή του στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η μέθοδος που ακολουθήσαμε είναι η FUE που δεν αφήνει σημάδια μετεπεμβατικά. Έπειτα από 1 χρόνο τα τριχοθυλάκια είχαν επιβιώσει κατά 95% χαρίζοντας πύκνωση στην περιοχή.

Μεταμόσχευση τριχών σε ουλές

Ένας άντρας ηλικίας 32 ετών ήρθε στην κλινική με σκοπό να βρούμε τρόπο να καλύψουμε μια ουλή στο πόδι του, συνεπεία ατυχήματος. Επειδή η γειτονική περιοχή είχε τριχοφυΐα, αποφασίσαμε ότι η καλύτερη λύση ήταν να καλύψουμε την ουλή με μεταμόσχευση τριχών. Έτσι, μέσα σε 1 συνεδρία εμφυτεύσαμε 242 τρίχες και το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μας έπειτα από 1 χρόνο. Ο ίδιος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Εμφύτευση τριχών σε σημάδια

Ένας ασθενής ηλικίας 46 ετών είχε εκτεταμένα σημάδια στο κάτω μέρος του στήθους του ως αποτέλεσμα της επέμβασης γυναικομαστίας που είχε κάνει αρκετά χρόνια προτού έρθει σε εμάς. Μέσα σε 1 συνεδρία του εμφυτεύσαμε 967 τριχοθυλάκια που λάβαμε ένα προς ένα από τη γερή δότρια περιοχή του στο πίσω μέρος του κεφαλιού, εφαρμόζοντας τη μέθοδο FUE.

Τα σημάδια σταδιακά καλύφθηκαν από τριχοφυΐα και πλέον η ψυχολογία του είναι πολύ καλή.Τα παραπάνω περιστατικά ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (International Society of Hair Restoration Surgery).

The post Μεταμόσχευση τριχών: 3 επαναστατικές εφαρμογές appeared first on Doctoranytime blog | Ενημερώση για όλα τα θέματα υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα