«Μαέστρος» ο Λιάγκας στο τρέιλερ του «Πρωινού»

TV GOSSIP«Μαέστρος» ο Λιάγκας στο τρέιλερ του «Πρωινού»Τετάρτη, Σεπτέμβριος 23, 2015 - 13:35

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η εκρηκτική Vanessa Mae! Η Φαίη Σκορδά άρπαξε το βιολί και άρχιζε να παίζει για τις ανάγκες του τρέιλερ της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1». Φορώντας μια κόκκινη τουαλέτα με σκίσιμο μέχρι το γόνατο αλά Αντζελίνα Τζολί και ένα συγκλονιστικό πέδιλο με χρυσή λεπτομέρεια, ακολούθησε τον ρυθμό του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος διεύθυνε το σόλο της κρατώντας μια μπαγκέτα στο

χέρι.

Oχι όμως από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην Καμεράτα, αλλά από εκείνες που προμηθευόμαστε από το ταχυφαγείο, με γαλοπούλα, τυρί και μαρούλι. Σαστισμένη η Φαίη συνεχίζει να παίζει... πρώτο βιολί, καθώς ξέρει από πρώτο χέρι τη λαιμαργία του Γιώργου.

Οι συντελεστές της εκπομπής ντυμένοι με αμπιγέ μαύρες τουαλέτες και σμόκιν είχαν συντονιστεί στον ρυθμό του μαέστρου, αφού όλοι μαζί αποτελούν τα μέλη μιας συμφωνικής ορχήστρας. Η σκηνοθεσία του ευφάνταστου τρέιλερ, που θα προετοιμάσει το τηλεοπτικό κοινό για την πρεμιέρα της πρωινής ψυχαγωγική εκπομπής του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 10.00 το πρωί, έγινε από τον Κώστα Τριπύλα. Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

Στο «Πρωινό» θα συνεχίσουν και φέτος οι: Λίτσα Πατέρα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Σάσα Σταμάτη, Ελεάννα Τρυφίδου, Θέμης Γωργαντάς, Σπύρος Σούλης, Αρης Καβατζίκης. Προστίθενται στην ομάδα οι: Μαρία Ηλιάκη, Τίνα Μιχαηλίδου, Μαίρη Αρώνη και Διονύσης Αλέρτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα