4+1 Εστιατόρια στην Καλαμαριά

Το να βρίσκεις νόστιμο φαγητό της αρεσκείας σου αλλά και έναν όμορφο χώρο να το απολαύσεις δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για φαγητό στην Καλαμαριά για να μη σας προβληματίσει τίποτα.

Τα Τσαμούρια είναι ένα μαγαζί Ελληνικής Μεσογειακής κουζίνας με νόστιμο παραδοσιακό φαγητό. Κυδώνια, μύδια, χτένια, χταπόδι σχάρας και φρεσκότατα ψάρια θα φτάσουν καλομαγειρεμένα στο πιάτο σας ενώ για επιδόρπιο μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το χειροποίητο cheesecake.

Το

Μανιτάρι στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου Σοφούλη σερβίρει άκρως προσεγμένες προτάσεις Μεσογειακής κουζίνας σε ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Εκεί θα απολαύσετε πιάτα, όπως ζουμερό κριθαρότο με σαλάμι Λευκάδας, παραδοσιακές χυλοπίτες με μπολονέζ από λουκάνικο Τζουμαγιάς και τραβηχτή πίτα Μάνης με ζύμη από ελαιόλαδο γεμιστή με σύγλινο, χόρτα και κρέμα φέτας με ταχίνι.

Το Bistecca σας περιμένει σε έναν από τους ωραιότερους χώρους για φαγητό, όπου το ξύλο δημιουργεί μια καλαίσθητη και ζεστή ατμόσφαιρα. Το μαγαζί προτείνει πολύ προσεγμένες συνταγές από pepper steak και rib-eye μέχρι ραβιόλι γεμιστά με προσούτο και κριθαρότο με μοσχαρίσια μάγουλα, αγκινάρα και κατίκι.

Στην ψαροταβέρνα ο Γιάννης θα συναντήσετε πιάτα Ελληνικής κουζίνας, με βάση τα ψάρια και τα θαλασσινά. Δοκιμάστε λαβράκια, μουρμούρες, τσιπούρες, σπάρους, γαρίδες αλλά και πολύχρωμες και δροσερές σαλάτες μαζί με καλό κρασί, ούζο και τσίπουρο, σε ένα παραδοσιακό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το εστιατόριο Anassa θα σας κερδίσει με την ποιότητα που θα προσφέρει στην έξοδό σας. Δημοφιλή πιάτα του αποτελούν το καρπάτσιο λαυράκι με αχινό και κονφί λεμονιού, ο σολομός με πουρέ καρότου και πούδρα προσούτο αλλά και το νουά μαγειρεμένο σε porto με φρέσκο πουρέ πατάτας και λάδι τρούφας.

Επειδή δεν μπορεί παρά να σας άνοιξε η όρεξη όλες αυτές τις γεύσεις, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας προσφορές μόνο για εσάς.

The post 4+1 Εστιατόρια στην Καλαμαριά appeared first on Home - Blog e-table.

Keywords
Τυχαία Θέματα