5 Εστιατόρια στην Αθήνα για Οικογένειες

Μπαίνουμε σταδιακά στην εορταστική περίοδο όπου θα ξεκινήσουμε να περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο με τα παιδιά. Γνωρίζοντας όταν έχεις οικογένεια πρέπει να βρεις το κατάλληλο μέρος που να καλύπτει τις ανάγκες όλων, ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Το Da Nonna στο Χαλάνδρι, μια παραδοσιακή πιτσαρία με Ναπολιτάνικες συνταγές από αγνά υλικά που ψήνονται στον ξυλόφουρνο. Εκεί μπορείτε κι εσείς και τα παιδιά σας να δοκιμάσετε νόστιμη πίτσα με τραγανή

ζύμη και φυσικά τα αγαπημένα σας υλικά.

To Μπέρδεμα στην Κηφισιά διαθέτει μια όμορφη και δροσερή αυλή όπου μπορείτε να απολαύσετε ελληνική και πολίτικη κουζίνα πάνω στα γραφικά τραπεζάκια με τη λαδόκολλα ενώ οι επιλογές σας ποικίλλουν από παϊδάκια και συκώτι μέχρι ρολάκια προσούτο με κατίκι Καρπενησίου και σύκο.

Αν τώρα ψάχνετε για ψαροταβέρνα στο Μαραθώνα, το Τρεχαντήρι αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για εσάς. Το μαγαζί είναι πλήρως εξοπλισμένο με νόστιμους σπιτικούς μεζέδες, φρέσκα ψάρια από το καΐκι τους μέχρι και κρεατικά σε προσιτές τιμές.

Στην περιοχή του Ψυχικού θα βρείτε το café – bistro Πόρτες, με διεθνή κουζίνα και πιάτα και εδέσματα από όλον τον κόσμο. Το εστιατόριο σας περιμένει από το πρωί για καφέ και croissant μέχρι το βράδυ για ξεχωριστές γεύσεις.

Στο κέντρο της Αθήνας και για τους λάτρεις του κινέζικου, θα συναντήσετε το Attic Moon, το ιδιαίτερο εστιατόριο στην πλατεία Συντάγματος. Σαλάτες, σούπες, noodles, spring rolls, γλυκόξινα πιάτα και πολλά άλλα σας περιμένουν εκεί για να τα επιλέξετε.

Για να απολαύσετε κι εσείς τώρα τα αγαπημένα σας πιάτα, μπείτε στο e-table.gr, δείτε τα εστιατόρια για οικογένειες και κάντε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

The post 5 Εστιατόρια στην Αθήνα για Οικογένειες appeared first on Home - Blog e-table.

Keywords
Αναζητήσεις
?????????? ?????
Τυχαία Θέματα