Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών στο Κύπελλο

Λίγες μέρες μετά την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου, η Ελληνική Ομοσπονδία έκανε γνωστό το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων. Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνει την Τετάρτη (24/1) στις 19.30.

Για τους "ερυθρόλευκους" θα έχει προηγηθεί ο εντός έδρας αγώνας της Κυριακής (21/1) με την Ξάνθη και θα ακολουθήσει το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα την

Κυριακή (28/1). Η ΑΕΚ πριν από τον αγώνα Κυπέλλου θα παίξει το Σάββατο (20/1) στη Λάρισα με την ΑΕΛ, ενώ θα ακολουθήσει το Σάββατο (27/1) το εντός έδρας ματς με τη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (24/1) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ώρα Champions League, 21.45! Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά:

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

Πανιώνιος – Λαμία (17.15)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19.30)

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (21.45)

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ (19.30)

* Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν 6-8 Φεβρουαρίου, αλλά το αναλυτικό πρόγραμμα δεν έχει γίνει γνωστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έβγαλε ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος ΨΗΦΙΣΕ: Ποιες ομάδες θα περάσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος; Το "καρφί" του Αγραφιώτη και η σκληρή απάντηση της ΑΕΚ Πρόγραμμα "φωτιά" για την ΑΕΚ Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι θρυλικές μάχες στο Κύπελλο Η απάντηση του Καραπαπά στην ΑΕΚ Μπέτσης: "Δεν θα παίξουν με ΠΑΟΚ οι Ουάρντα, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης"

Photo credits: Eurokinissi

The post Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών στο Κύπελλο appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα