«Eπικίνδυνο το ματς με Λοκομοτίβ»

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για το σημαντικό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μπακού στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup.

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/01) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ. Μερκούρη» (ΟTESport6HD), ο Θρύλος θέλει να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «8»

της διοργάνωσης.

Στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μπακού, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο osfp.gr ο Τόντορ Αλεξίεφ ο οποίος τόνισε τα εξής: «Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Προσωπικά θεωρώ τη Λοκομοτιβ χαμηλότερης δυναμικότητας από την Τουρ και για αυτό είναι επικίνδυνο ματς αφού απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, προετοιμαζόμαστε για αυτά τα ματς εδώ και καιρό και μας περιμένει ένας δύσκολος μήνας με πολλούς και σημαντικούς αγώνες.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν στην Αλεξανδρούπολη για τη θερμή υποστήριξη του. Την Τετάρτη θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πάλι χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

The post «Eπικίνδυνο το ματς με Λοκομοτίβ» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα