Στρέλνιεκς: «Μας κλώτσησε στον κ… ο Προμηθέας στο δεύτερο ματς»

Ο Ολυμπιακός δεν επανέλαβε τα λάθη που είχε κάνει στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League με τον Προμηθέα και ο Γιάνις Στρέλνιεκς αναφέρθηκε με ιδιαίτερο τρόπο στο βελτιωμένο πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του στο «Δ. Τόφαλος».

"Στο δεύτερο παιχνίδι ο Προμηθέας μάς κλώτσησε στον κ… και δεν θέλαμε να συμβεί αυτό και πάλι. Για

αυτό μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι. στο πρώτο μέρος χάσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε τα πάντα και πήραμε τη νίκη", δήλωσε ο Λετονός γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ αναφερόμενος στα διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του.

Όσον αφορά το γεγονός ότι με τους 22 πόντους που σημείωσε έκανε season high, είπε: "Δεν είναι κάτι σημαντικό. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις το παιχνίδι. Με άφηναν ελεύθερο να σουτάρω απόψε και έπρεπε να πάρω αυτά τα σουτ. Ήμουν συνέχεια ανοικτός και απόψε τα σουτ μπήκαν".

Τέλος, ο Γιάνις Στρέλνιεκς ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του θα έχει έξτρα κίνητρο στη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League: "Δεν χρειάζεσαι έξτρα κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουν για τον τίτλο. Θα είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια για τους φιλάθλους που θα τα παρακολουθήσουν. Εμείς θα πρέπει να είμαστε θετικοί και να κάνουμε την δουλειά μας".

The post Στρέλνιεκς: «Μας κλώτσησε στον κ… ο Προμηθέας στο δεύτερο ματς» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα