Το ξεχωριστό αυτόγραφο του Μάντζαρη

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα στην Πάτρα για τα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League δεν πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, καθώς έμεινε στο παρκέ για να μοιράσει αυτόγραφα κι ένα εξ αυτών ήταν σε έναν φίλαθλο με κινητικά προβλήματα…

Ο 27χρονος διεθνής γκαρντ αφού μίλησε στην κάμερα της

ΕΡΤ, έδωσε αυτόγραφο σε έναν φίλαθλο με κινητικά προβλήματα κι εν συνεχεία μαζί με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη φωτογραφήθηκε μαζί του. Η… δουλειά του, όμως, δεν είχε τελειώσει, καθώς στη συνέχεια μοιράσε αυτόγραφα στα παιδιά που ήταν κοντά του.

Νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε δηλώσει πως στο "δεύτερο ματς χαλαρώσαμε και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Στο τέλος ίσως να νικήσαμε και από τύχη. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε στους τελικούς. Με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν περιθώρια για σκαμπανεβάσματα είτε παίζουμε στο ΟΑΚΑ, είτε στο ΣΕΦ. Είναι ντέρμπι αιωνίων και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μας πόνεσε ο αποκλεισμός (σ.σ. από την Ζάλγκιρις) Παλέψαμε όλη την χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας και με αίμα και ιδρώτα πήραμε την 3η θέση, αλλά χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας από το πρώτο ματς. Αυτό που μας μένει τώρα είναι το πρωτάθλημα. Μας πεισμώνει το ότι δεν έχουμε πάρει τίτλο τα τελευταία δύο χρόνια, θέλουμε σαν τρελοί να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

The post Το ξεχωριστό αυτόγραφο του Μάντζαρη appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα